Bambam's Addicted

Apa yang best dengan BLOGGER nie??

CB share entry beliau jek lar ngan korang.. sikit ajek.. kira macam sedutan cerita.. ehhehehe

Tetibaaaa CB terus jump pergi ENDING!!!!

Entry penuh korang leh ziarah ke SINI..!! Serius best semua entry dia.. bese lar.. I kan suka baca komik ilmiah.. ehhehehe.. Salam kenal Teme.. Ex-Hillcrest ek? sama skolah lar kita.. ahkak nie senior kot.. hik3.. Keep blogging! Betol-betol suka ngan ur entry.. Sekali baca.. asyik tekan older post and baca ur entry jek..hehehehe..

Kartun pon kartun jugak..! Isi tersirat kena faham kan.. :P


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ratus ribu orang tambah perasa! :):

fiq. said...

eh2, mcm sedih je kartun tu,hukhuk2

nana lizana said...

ehehehheehe wat la agy entry cartoon2 mcm ni..instead of slalu tulis2 y not publish cartoon2 yg ad mksud tersirat mcm ni kan..gud work <3

Cik Bambam said...

@nana lizana
kena minta pelukis update belog selalu lar tuh.. suh lar TEME update2 blog.. kita smua pon x kempunan nak baca kan.. :P

Zura said...

entry dia dlm bentuk lukisan erk..??

shandye. said...

terkejut eden tengok ending dia lagu tu.

hehe...

btw, thanks for sharing the link.

aku dah ala2 addicted kot baca blog tu dari awal.

jahat la ko!!! hehe...

Cik Bambam said...

@Zura
campur2 kak zura.. cer jengah.. best entry dia.. baca mmg x boring.. hehehe

Cik Bambam said...

@shandye.
hahahha..tuh lar pasai.. kalau korang x bc entry full dia.. msti konon2 sedih lar kapel tuh kena langgar.. padehal.. jeng3.. ekkeke

eB ezrin said...

tapi kalos edey2 x suker la. hu3

Cik Bambam said...

@eB ezrin
isk kak eb.. kena baca abes dulu.. sbb real story pasal entry bukan pasal kekasih ni mati ke aper.. ehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...