Bambam's Addicted

Wordless Wednesday memang terus WORDLESS!!!!

Ayah gua dah meninggal der! Lu pehal..!!
Emo kejap ek..Nasib baik gua puasa hari nie.. So gua balas word baik punyaaaaaa~!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ratus ribu orang tambah perasa! :):

el-janna said...

sabo ye^^ bialah die.. tuhan balas t^^

eRa97 said...

sabar je la..
sabar ek!? >_6

Nizam Ijam said...

xyah layan..

Ct Aja said...

lorh tak sangka ade gak org cam2, laser sepantas kilat..sabar k

eB ezrin said...

eh pahal tuh? x poser la kot.. hu2...
ps: xper Cb ttp comei dihatiku...

4 u:
http://mamaaerish.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday_17.html

tadaaaaaaaaaaaaa ;p

rara pinkmafia said...

aduhhhh budak tak sekolah mana yg komen ni?

shandye. said...

perasan tak kat blog aku pun dh takde chatbox tu.

aku dh remove.

sebab ada komen2 lagu tu la yg buat aku terasa hati.

whateverrr..... (sambil libas2 rambut dan catwalk)

M.D said...

aku pon dah buang chat box aku. byk spam 1 hal, kata2 keji 1 hal.

manusia, manusia...

Cik Bambam said...

@shandye.
hahahah..kelas komen ngko ek! ikot ati den.. den libas tudung nie sambil belit kat leher dia.. ahhaha

Syark said...

lorh. i'm so sorry to hear that yang cikbambam punya dad rupanya dah takde.. ya allah, siapa lah orang tu agaknya.. mungkin dia kurang waras kot.. takpe lah, orang macam tu tak perlu dilayan sangat.. nampak sangat dia stalk you, sebab dia tulis kat shoutbox you kan.. you should be proud okay, sbb skaranag dia mesti tengah terhegeh2 follow you. ;)

Mama Zharfan said...

spesis manusia mcm tu memang sentiasa ada kat muka bumi ni..buat bodo jer..buang masa jer nak layan org2 gitu ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...