Bambam's Addicted

Sehari di seminar!!!

Tajuk Seminar: Positive Work Attitude & Mind Set
Venue: PKF Building, Nilai
Time: 9.00 am to 5.30 pm
Penceramah: Rafiuddin Rafiq from Inspire Consultation Management

Rumusan

Kita akan belajar bagaimana untuk berfikir dalam keadaan yang lebih positif even pelbagai masalah yang melanda. Sometimes musibah yang berlaku merupakan peluang untuk kita lebih maju ke hadapan, bukan bermakna kita akan terus mengalah! Kita akan mempelajari untuk mewujudkan nilai-nilai murni yang lebih positif di dalam persekitaran kerja kita supaya semuanya akan menjadi seronok ketika bekerja KERANA semuanya bermula dari MINDSET kita untuk menafsir dan bertindak bukan! =)

*******

Haaaa.. gituh lar.. kalau korang nak tahu lebih lanjut korang kena lar hired CB untuk bagi ceramah pulak.. wahahahahha.. gituh kan~ Kita layan gambar je lar u olls ek~ :P

Para peserta Seminar! @ colleague
Ini yang kami pelajari.. S.M.A.R.T..!! benda alah nie pon den belajar dekat Uni dulu.. so senang jek daku sambung-sambung ayat semua..hahahahha.. kerek nohhhh~

SMART! Method bagaimana kita nak capai impian! =)
Pastu nak tunjuk logo-logo kumpulan yang ada.. alar.. ada 3 group jek.. coz berapa orang sangat lar kita orang nie kan... My group nama 1 UNITED! Slogan, 1 PKF, 1 Vision! Pastu kena lukis all members face lar.. nilai-nilai murni dalam kumpulan lar.. bla bla bla..

1 UNITED! CB lukis tuh wehhh! nasib baik ada rupa tangan!  =D

Ini sayaaaa~! hahahahahhaha.. cantik tak lukisan i?
Second group is BEAVER INSPIRE.. 


3rd group is CHALLENGE KING


Ini my team members without guys.. mana hilang tah deme-deme nie.. bila suruh tangkap gambar jek ilang!! haissshhh~! majmuk tak kami? ekekkekeke


Ini pula Challenge King members! macam family potrait kan?? hahahhahaha


Dan ini pula Beaver Inspire members.. 


Then kami semua kena buat War Cry.. korang tahu tak apa tuh war cry?? Pernah tengok tak starting rugby from Team New Zealand.. yang orang Maori selalu buat tuh.. hahhh..gi lar google.. so masing-masing ngan war cry tersendiri!

Team den!


War Cry yang ini lak sejibik macam POCO-POCO kan??! ahhahahahhaha
Kami semua compete.. siapa berjaya selesaikan task or any games kami dapat satu guli.. so siapa paling banyak guli akan menang hadiah.. coklat~!!! heheheh.. alar.. suka-suka jek kan!

Beaver Inspire no 3! dapat Kit-Kat! ehhehe
Challenge King no 2 dapat M&M!
Saya lar juara! dapat Forrero Rocher! hahahahhahaha
 (tembamnya muka.. makin membesar bagai juara skang nie.. hurmmm)

Last but not least.. CB pon nyendeng ngan Mr. Rafi... siap cakap.. nak tangkap gambar! saya nak masukkan dalam blog saya! hahahahhaha.. nasib lar tak bagi URL blog.. kalau tak kembang bontot setaman kalau dia tahu den kata dia hensem kan??!! --'

Apa yang menarik pasal Mr. Rafi nie?? Mempunyai pengalaman 7-8 tahun dalam bidang nie.. lulusan Universiti luar negara kalau tak silap lar.. Mix Malay+Indian. Seorang DRIFTER beb!!! hobi bawa kete laju-laju kat litar sepang. Pernah sky-diving! Dia kata dia seorang yang tak takut mati coz suka benda-benda thrill macam tuh.. phewwww~ dan dia SOLO tapi bakal menamatkan zaman bujang tahun depan! wahahaahahha.. statement ape daaa..

Kesimpulannya memang BEST lar seminar nie!! =)
 Macam hero hindustan kannn??!! :P Den lak macam ah-so jual sayur.. sekian!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

mykhalis said...

dapat jadi juara tue..tahniah2

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ya betul.. dlm apa juga situasi berfikiran positif blh menyelamatkan keadaan.. CB dapat coklat... tahniah

ejulz said...

boleh kongsi ilmu ni.. heHe

BRO_MONDAY said...

cik bam² s : wah!!!! macam best je...seronok kalo ini macam wooo...buleh mintak tunjuk ajar sikit ye,...koh koh koh

p/s : thanks add ai di FB...('',)

Ct Aja said...

cam meriah je...hi3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...