Bambam's Addicted

Jom kenali Group The ToothBrusher! a.k.a kyopropaganda

Korang kenal saper The Toothebrusher?? Haaaa.. tak tahu kan! CB pon semalam baru dapat tahu kewujudan group nie! muahahhahahaha.. The Toothbrusher nie group baru yang ditubuhkan pada 2011 di atas kebolehan mereka yang bermain BERUS GIGI dengan UNIK dan KREATIF sekali.. hahahhaha.. hampeh punya pengenalan kan??!! kekeke.. 

Group nie ada 4 orang. Meh nak introduce satu-satu! ngehehehhehe..

Kyo Darkness
Dipercayai adalah pengasas pemain berus gigi pertama di Malaysia! kira macam leader lar nie.. Skill yang paling mahir adalah Y-U-LEAVE-ME-AWAY-4-DA-GAY-BOY and YOUR-DADDY-R-SO-AWESOME! Menngunakan berus gigi Oral-B iaitu Oral-Bodoh! Skill agak quite okeh lar! hahahhaha.. (okeh-okeh.. tahan gelak sampai habis baca entry)

EVERYWHERE
Brusher no 13 dan nickname beliau adalah EVERYWHERE coz beliau ada di mana-mana event. Main skill is CHEESE-CAKE. Dia punya skill hampeh daku tak paham sampai ke habis! hahahahha...

Chulat Skywalker
Mempunyai nickname sebagai Chulat Skywalker sebab beliau adalah peminat cerita Star Wars.. --' Brusher  No.2 di dunia.. (beliau kata lah.. hakikat kita tidak tahu). Main skills adalah APA-DIA-BUTOH-PAK-HANG! muahahhaha.. tajuk tak leh blah kan!!! Haaa... yang ini serius CB kagum dia spin berus gigi laju giler!!!!

ZERO
Ahli group terakhir diberi nama ZERO. Ini pon terpengaruh join dalam toothbrusher atas tunjuk ajar kawan-kawan di atas nie lar.. Main skill BRO-MEN.. --'

So, korang layan lar sendiri video dorang.. memang kelakar tak leh blah! kekekek.. hasil seorang youtuber kyopropaganda nie.. kekekeke.. One of the Top 10 Youtuber yang ada di Malaysia.. hasil dari kajian lar.. :P and one of the team The ToothBrusher nie jugak.. budak-budak UiTM Lendu rupanya.... ehehehhe



Then ada satu lagi video.. Parody punya video! kekekekke.. KOTOR 2.0!! Ayuh tonton.. leh lar hilang-hilang boring kan~!! :P and ada lagi video lain.. tak menghampakan jugak lar.. ^^,



Amacam??!! dah subscribe ke belom? jadi PR lar daku ek~! hehehehhehehhe..

Footnote: Baju kelabu ketua dia tuh dah muka macam Noh Hujan kan??!!! errrrr..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kalau suka ini entry LIKE ler~

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Mohd Izzar said...

hoho..da lma da tau pasal kewujudan mereka ney..yup, mmg best ahh skill dorg men toothbrush tu..haha

Miss Y and Her World said...

uii ada jugak group macam ni ek. terer ah. dari berus gigi tu.

Antara Keinginan Dan Yang Dah Tertulis
Hoodie Dress Is So Gorgeous !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...