Bambam's Addicted

Ice-breaking during seminar. How do u introduce yourself?

Semalam, sehari suntuk attend seminar.. from 9am to 5.30 pm. phewwwww~ Ingat ker dalam sejam pertama dah mula rasa ngantok kan! hik hik.. tapi jauh terpesong sama sekali okeh.. tak ngantok langsung!!!! maybe sebab pemberi ceramah tuh sangat pandai grab people attention kot ek.. ^^,

So, starting any seminar or any event lar kan.. mesti ada ice-breaking session kan! We call him Mr. Rafi. He's mix Indian+Malay and ofkos lar dia very handsome macam Aamir Khan u olls~ hik hik hik.. kan dah lari tumpuan asal nak pergi seminar.. hua hua hua.. He asking us to introduce our self. Macam-macam  lar jawapan yang keluar. So for this entry nak cerita pasal my ice breaking jek lar.. hahahah.. nama pon entry di pagi hari kan! =)

Jom kita suai kenal kawan-kawan!

My Full Name is Nor Aida Adlina Adit.

My nickname at office is LIN, but all my friends outside from the office called me Aida. 
(then they have to say Hye Lin!) hahahhaha.. macam kelakar pulak bila dah lama kenal and tetiba kena say hi-hi and wave lak!! Nasib baik daku tak perkenalkan as Cik Bambam! Haru jek dok kena bahan nanti! -.-'

My working experience is about 2 years and plus. I'm from Finance Department!

Lepas tuh kita orang kena bagi tahu what are most special or difference about us.. Sumpah takde idea nak bagi tahu.. takkan nak bagi tahu den nie suka surf internet time keje kan?? errr.. then takkan nak bagi tahu den suka pandang cermin sambil betulkan tudung lak.. so spontaneous Thursday dat day I've said!

I'M A VERY FRIENDLY!
I'M A BLOGGER AND ALSO I'M A CRAFTER!

Mr Rafi and my colleague smua tepok tangan ramai-ramai coz I'm the only have a different  interest than others! kekekekkekke.. So, kantoi lar disitu punca daku selalu surf internet! hahahahhaha..

Apa yang pelik kalau kita seorang kaki blogging hah??!!

Pastu kita orang mula lar sesi ice-breaking secara fizikal.. alaaaa.. macam kena divide ikot kumpulan.. kena berjalan kedek-kedek macam anak itik lar.. then kena guna kreativiti macam mana nak face other members and membelakangkan member without release our hands lar.. dah lar group CB dapat last! hik2..

Macam nie lar!! korang nampak tak pegang2 tangan tuh!
Time nie digicam ada dekat dalam beg.. lupa nak bawa turunnn!! dah miss banyak gambar lak! huhhh~ so ini pic google yer.. cilok dari blog Beautiful.Mind.Life jap.. Then ada kena lukis moto group. kena create nama kumpulan lar.. slogan ler.. nilai-nilai murni kumpulan lar.. and banyak lagi! have fun lar juga! teringat di kala awal-awal sesi kemasukan dekat Kolej and universiti dulu kan.. hehehe.. 

So far, ini jek dulu. next entry CB kasi tunjuk muka Aamir Khan tuh okeh~ dengan pic moto group.. den lukis tuh wehh!! hehehehhe.... See u next entry! :)

Footnote: Daku nie addict internet sampai PC pon kena block ngan my upper management supaya daku takleh online! hua hua hua.. 

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Mama Zharfan said...

part i'm a blogger tu cute heheh

cikcleopatra said...

dasat kau sampai bos block tenet..keke.

Mohd Izzar said...

wow..mmg best..part kenalkn diri tu..heh

eB ezrin said...

wah sgt comei... hye cik aida ;p

Ila said...

hehehe..glamer blogger tau....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...