Bambam's Addicted

Selalu lupa PASSWORDS tak?

CB kekadang selalu lupa passwords sendiri.. sebab apa? sebab kekadang every website yang CB register kekadang username and passwords lain-lain..hahahha.. Bukan apa.. kekadang salah satu faktor keselamatan supaya orang susah nak hack akaun kita tau! Then,  disebabkan faktor usia yang main meningkat dan faktor pemakanan yang juga memberi faktor.. HARUSLAH daku nie makin pelupa!

Jadi, korang? selalunya password semua sama or lain-lain..??

kalau macam nie lak? kan NAYA!! 
Nasib baik ingat password email.. Sumber segala passwords disimpan!teeheee~!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Si Nuansa Eyqin said...

hahha. sama ngan saya. banyak sgt account. sampai lupa password. dan lupa pulak email and password blog novel. hadoii.

puan nina said...

kalau password email pun lupe susah oooo..kekadang bole lupe jugak..hmm.kena tulis kt buku nih

tolong vote danial boleh..?klik like je kat cni danial

terima kasih =)

cik heroin said...

sy sllu lupa pswrod. tp nsb baik lptp ni dh auto sve psword. kakaka. nsb bek

Izatie said...

Heh selalu jugak! Tapi skg i set password dari laptop, ym, msn, email, facebook, blog semua password yg same! Haha lagi senang :)

LoLLa AdeLLa said...

Lola memang bukan jnis yg ingat nombor . Kdg2 tu no fon lola pun lola lupa , HAHA ni pulak pasword nie . Kelaka je . So , bg mengelakan lola yg pelupa nie terus2 san lupa , segala jnis pasword termasuk lahh akaun bank pun lola gune stu nombor je . HAHA

b a m b a m ' s said...

@Si Nuansa Eyqin
xper.. ingt PW emel jek.. sbb dorang selalu bg id n pw dekat emel..hehehe

b a m b a m ' s said...

@puan nina
tuh ar! ingat satu PW jek..senang!hahaha

b a m b a m ' s said...

@cik heroin
mmg ar.. CB pon wat autosave PW..tp kekadang on9 kat tmpt lain trs lupa PW aper..hehe

b a m b a m ' s said...

@Izatie
bahaya tuh.. senang di HACK tau..huhuhu

b a m b a m ' s said...

@LoLLa AdeLLa
no fon sndiri pon lupa..payah ar tuh!hahahah.. eh lola..bahaya ar guna PW sama tahu..huhuh

cikcahya said...

sama la dgn den.
asyik lupa je.
banyak sngt kena register.
la ni nak bagi ingat.
semua paswrd tkar jadi sama semua yew.
senang cikit. xpyh pikir paswrd yg berlainan. hehe :P

aNiss :):) said...

CB,,, aniss buat password same jer kat website lain =) hahaha.. sebab tu selalu ingat =)

LoLLa AdeLLa said...

bis nak buat cane CB , pelupa !

ejulz said...

ejulz pun kadang2 lupe password.. heHe

Jom join COntest ni.. heHe ""Contest Buli Bha Kalo Kaw by Cik Cemoxx" "

MiSzy DiaN said...

pswd fb, blog, email.. semua sama.. kalu lain2,.. luuuupaaaaaa~~~

b a m b a m ' s said...

@cikcahya
hehehe..ada gak sama PW>.tp xleh semua ar.. danger u know!kekeke

b a m b a m ' s said...

@aNiss :):)
kekadang sama gak ar CB buat.. tp kekadang username x available tukau username lain.. tp ngan PW pon berubah sekali..ahhaha..tuh mslhnya.. :P

b a m b a m ' s said...

@LoLLa AdeLLa
buat buku password!hahahaha

b a m b a m ' s said...

@ejulz
umur makin meningkat..gituh lar gayanya...ehhehe

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
main web jek kan kita ingat? yg lain2 hameph lupa.. CB lebih suka kalau login guna id FB.. senang!heheh

(mcm churp2..hahaha)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...