Bambam's Addicted

Duit CHURP CHURP saya dah ada balik!! :D

Berkisar kepada entry yang bertajuk " Akaun CHURP CHURP jadi KOSONG " tuh kan.. Hahhhh.. ini ada good news.. ingat ker dorang dah tak nak amek port pasal i kan.. hik hik hik.. nak tacink jek lebih CB nie oi~!! tapi dekat seminggu gak lar dia nak take action..takper..janji duit den ado balik kan!

Send emel to them on last Friday but problem solved on Wednesday.. siap send emel kat kita kata problem dah solved.. i loike.. patut lar hari selasa malam try login churp churp guna FB dah boleh.. hik hik hik..wondering jugak..ingat problem solved sendiri..hahahahah

Thanks Churp Churp!
Bagus gak deme nie.. dengar jugak rayuan hati domba daku nie.. so dapat ar balik nilai churp churp den yang tak banyak mcm korang tuhhh..huhuhuhu.. Alhamdulillah..rezeki gak nie.. =)

Saper nak tolong klik lagi RM73.80 tuh? ^^,

Tak register churp churp lagi? KLIK SINI untuk register..

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

LoLLa AdeLLa said...

rase nye dah boleh la tu belanja lola kann ?

order ;
beger mekdi satu .
set mini combo KFC

AYuNG said...

wow..banyak gak tuh amount nya tuh...hehe..:)

miss ryrinn _ angin said...

fuyoooooo . boleh blanja kalau dah cash out ! gyahhahaa

b a m b a m ' s said...

@LoLLa AdeLLa
ke main..lagi2..nk tmbh sunday tak?? :D

b a m b a m ' s said...

@AYuNG
Alhamdulillah..tp xleh nak cash out lg..x ckp 100.. --'

b a m b a m ' s said...

@miss ryrinn _ angin
insyaAllah boleh!hahaha..

LoLLa AdeLLa said...

yes yes ! nak sundae 3 ratus . post lelaju kat rumah .

THE LEKAT LEKIT STORY said...

lebih banyak dr akaun churp2 saya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...