Bambam's Addicted

Lagi undangan perkahwinan bersama REMY ISHAK

Ahaksss~! CB tak tipu kannn!! jeles ler tuh..esp Lolla!wakakakakaka.. kau tinggal umah ek Lolla!jaga adek.. kak non nak gi kenduri kahwin ngan abg Remy kamu..hak hak hak..




Ini wedding kawan skolah cik bambam.. dia pon ade belog jugak.. Mrs. Fifi Hasriq wanabe..InsyaAllah daku datang yooo.. kau memang pandai membodek daku datang wedding ko kan!!hehehehhe.. seronok weh gi wedding nie..makan free.. jumpa kawan-kawan sekolah balik.. kat umah..ada 6 lagi kad kawen!!! macam mana nak pergi??!!! kat FB yang invite through event pon ado laie..

Potonglar badan dakuuuuu~

10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Fifi said...

mak dah jemput ko ngn abg remy..jadi haruslah ko dtg ye~ penat nak jemput artis ni...huuuu~ :p

LoLLa AdeLLa said...

no no no ! abg remy awal2 dah kensel . Die kate nak bawak lola pegi jalan2 kat pntai .xcaye ? tunggu la abg remy kol / sms cb nt .

wekkk !

b a m b a m ' s said...

@Fifi
InsyaAllah pegi kalau aku x sesat ek fie..ehhehe

b a m b a m ' s said...

@LoLLa AdeLLa
jeles ler tuh!hahahahha

LoLLa AdeLLa said...

Sket pun tak jeles coz i noe abg remu love me more than CB ! hUWArghhhh .

Ila said...

remy ishak tu..kena pergi tu..wajib..hehehe

b a m b a m ' s said...

@LoLLa AdeLLa
kata2 org jeles mmg cenggituh!hahahah

b a m b a m ' s said...

@Ila
dia patah kaki lar kak ila..xleh nk gi ngan remy..ahaks~!

Fifi said...

kalo takmo sesat pakai GPS..ade~ :p

faidah misnan said...

cik CB nka join . . haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...