Bambam's Addicted

Akaun CHURP CHURP jadi KOSONG!

Kesian betol.. dah kumpul duit dalam akaun churp churp dekat RM 30.. Tiba-tiba LESAPPPPPPPPPPP!!! Alkisahnya.. CB login churp churp guna facebook jek.. so malas nak create banyak2 akaun kan.. kan senang guna facebook..login direct.. tak payah nak ingat lagi satu user id and password dalam kepala!

Suddenly hari tuh.. try login churp churp tak dapat! banyak kali try login.. tapi bila klik jek SIGN IN WITH FACEBOOK, dia terus pergi home churp2 jek.. bukan direct pergi dashboard macam biasa.. dekat seminggu jugak.. then try contact churp2 dekat wall FB dia.. tak respond pon.. sadis sungguh!!! rasa nak cabut semua bulu burung churp2 tuhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! biar togel! aku bakar buat burung golek!!

So, try report dekat churp2 lagi dekat website dia.. CONTACT US tuh.. bagi emel lak.. dia kata tak valid.. emel tuh dah guna. memang ar! guna untuk akaun guna akaun facebook tuh lar! so nak bagi emel apa lagi..??! naseb baik emel yahoo ada lagi.. before tuh guna gmail.. so dengan berat hati register lar guna yahoo mail untuk register churp2 lagi sekali.. sedihnyaaaa.. semua income dah hilang.. uhukkkkk..

So, siapa baik hati nak klik iklan churp2 den balik? penat promosi churp2 before nie.. penat buat entry pasal promotion churp2 tau.. mencik laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Meh lar derma dekat CB.. klik iklan churp2 CB banyak2.. =(

Nak register churp churp dekat SINI
Nak berlumba race churp churp pulak dekat SINI
Nak undi perasa susu yang anda paling gemari pula di SINI
Kalau nak kurus dalam masa 14 hari klik SINI
Penggemar online menggunakan Blackberry pula di SINI
Nak tahu carai Ipad dijadikan Telefon pula di SINI

Moh lar menderma.. sob sob sob.. sedih nie.. =(

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

LoLLa AdeLLa said...

Lohh . kesian gila ! LOla xpnah pun buat Nuff ke . Churp2 ke . HEHE CB jgn sedih taw . t lola bank in duet 1000000 juta .

EYFAalias said...

mak aii. banyak tu rm30. aduhaii.

EZAN IDMA said...

banyaknye, saye baru rm8. hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

byk juga yg hilang. bkn senang nak menabung ni. apapun sabar. maybe takde rezeki la tu kot
TERKINI : HIDUP KAU TAK BEST SEBAB TU KAU TAK CERITA
TERKINI : GAMBAR KUCING DI KAFANKAN SEBELUM DI TANAM
TERKINI : HARUS MENGUMPAT KALAU..

b a m b a m ' s said...

@LoLLa AdeLLa
nak ckp juta rupiah ar tuh..nyampes tauuu!huhuhu...join ler.. masyuk jugak sbnrnya..tp dah lesap..kena start dr bwh balik.. klik2 ler link tuh skali lola oi...huhu

b a m b a m ' s said...

@EYFAalias
banyaakkk~! dah lepas topap sebulan dah..huhuhu..

b a m b a m ' s said...

@EZAN IDMA
yelar..penat mengumpul..huhuhuhu sedih nie.. sob sob sob

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
yelar lekit.. sabar jek ar.. nak buat mcm mana.. kena lar meniaga pasar mlm balik nak kumpul duit.. hik hik hik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...