Bambam's Addicted

Aku tak suka keluar berdua..Yer aku KUNO! -.-'

Kalau keluar dengan JANTINA berlainan lar.. dengan perempuan keluar berdua pon tak selesa means sumting wrong sumwhere jugak lar daku nie kan.. Tapi inilah realitinya.. CB memang tak selesa keluar ber2-2 an ngan kawan lelaki.. sebab tuh kalau kapel tak pernah nak lekat lama..hahahhahaha.. coz CB akan jadi sangat PENDIAM secara automatik!tak tahu kenapa.. terus takde benda nak cakap!heheheh..

Pedulikkan.. apa yang penting kita selesa ngan persekitaran kita.. Kita tak boleh nak tipu orang lain and yang penting nak tipu ngan diri kita sendiri.. Bukan sebab tak manis dipandang and itu memang salah satu faktor..tapi sebab tak rasa selesa lar.. tak selesa kuar ber2 ngan laki nie..even ngan abang sendiri..pelik ker??

Dulu kalau keluar dengan kawan laki..even dia ajak daku sorang jek.. mesti keluar nanti bertiga atau lebih! mesti akan ajak adik or kawan yang lain buat peneman..walaupon kita tahu kita kenal kawan kita.. tapi tetap tak selesa jugak! kalau kawan takde.. CB ajak anak buah.. --' tak kesah lar orang kata daku nie mak orang ker.. muka macam bini orang ker.. lantak! kau nak kuar ker tak nak???

Keluar makan pon sama.. sangat tak selesa pergi makan berdua ngan colleague/kawan lelaki nie.. so memang akan cuba elakkan melainkan keluar makan beramai-ramai.. walaupon korang akan nampak CB nie macam dah biasa ngan lelaki kerana membesar dengan 3 org abg.. nanti buat perkara semua nak kena cover!ahhh tak selesa sungguh! yang sejujurnya kita nie memang tak nak hipokrit.. tapi tak kan lar nak tunjuk kita nie over reacting kan?pastu tergedik-gedik DI MANA saya nie bukan jenis pempuan yang golongan 'daring' tuhhh.. errr..

Kekadang keluar ngan abang pergi pasar malam berdua pon sama.. walaupon ngan abang sendiri kan.. tapi akan tetap ku heret anak2 dia..so jadi lar kami laki bini beranak 2!hahaha! lagi selesa kot.. Keluar ber2 ngan abang dikatakan CB nie isterinya.. bila bawa anak dikatakan ibunya.. pernah wehhh.. pergi pasar malam dengan abang and anak buah..pakcik tuh cakap kat CB..

"Anak ker?? sama muka.. ini suaminya eh.."

Terus abang CB cakap.. "Ehhhh.. ini makcik dia lar pakcik.. ini adik saya!" hahahahha.. so memang dah jadi kebiasaan keluar mana-mana bawa budak-budak nie.. so muka CB nie memang orang dah cop mak orang! and even my friends sendiri ingat CB nie dah kawen coz muka CB nie macam BINI orang!

So, Cb sangat suka pada lelaki yang nak ajak i pergi date.. ask my mom 1st!hahahha.. then bring my sister join 1st date? bolehhh?? then for others date for sure I boleh pikir nak keluar dengan u alone or tak kan.. takde lar sampai bila-bila nak keluar berteman..tak teragak-agak! hahahhaa

Keluar ramai-ramai best aperrr!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

aNiss :):) said...

hahaha =) nak buat 1st date kena ajak aniss okay .. hehehe =)

As Yusra said...

Hahaaa~ same larh kita.! ^^,

part yg keluar ngn abg bwk ank buah tuh pn same. ^^, huhu

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ada baiknya Cik Bambam tidak selesa berduaan dgn lelaki.. Tak kisah la org nak cakap apa yg penting cik bambam buat benda yang betul, selesa & tak mengundang fitnah.
p/s : kita skang lebih selesa berdua2an dgn en hubby dr ada org lain kalau kemana2

b a m b a m ' s said...

@aNiss :):)
hahahah..boleh..tp anis ker 1st date ngan CB dulu lar..baru leh ajak kuar for 2nd date!ahhaha

b a m b a m ' s said...

@As Yusra
kannn!! lg selesa kuar ngan anak buah!heheheh

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
betol! dah berlaki baru boleh berkepit ngan laki sepanjang masa sampai org naik meluat...hak2.. :P

MiSzy DiaN said...

hurm..
jarag keluar ramai2 dgn member sbb nda ramai member~ :(

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
alololo..meg kuar ngan CB meh!kekekekke..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...