Bambam's Addicted

Mereka WISH saya GOOD LUCKS! :P

Walaupon entry den pendek jek.. korang beria bagi kata-kata semangat den nak poie intebiu keje yo!hehehehe.. patut lar dua hari nie pergi intebiu rasa 'semangat' lain macam sikit!kah kah kah.. konon-konon feel GOOD LUCKS korang ar neh!hehehehe.. Thanks to!!

Abang eQ~!!! wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! pas jek exam terus beliau singgah belog den!wahahahha..sebab CB dah pesan.. lepas abes xm jangan lupa dtg belog den yo!kah kah kah.. komen sengaja nak menjeleskan daku ler tuh..montang2 den ado exam menyusul kedian and dia dah abes xm kan.. heheheh

Lega sampai pergi mandi kat Sg pisang!! :D

Kepada cik angin! dua kali wish goodlucksssssssssssss~! hehehe.. lucks mesti banyak melekat kat CB nanti nie..hehehhehe.. Eh.. cik angin ada wat Contest tau..hadiah utama RM100 and plus ada saguhati.. pergi lar join!!!!!

TQ!

Sampai doa makan pon kak non kau baca tau!hahhaha

Thanks jugak buat adik deeya! hehehehhe..ehhhhhh.. CB study gak ar..hahahhaha..memandai jek main tembak den tak study yo.. (betol lak tuh tekaan dia..memang CB x study pon!hahahahha)


Hehhee..stdy ckit jek..uhukk~

Terima kaseh jugak pada cicak hijau yang kemudiannya akan bertukar kepada SESUMPAH ini.. pernah lihat cicak kaler purple tak? tak pernah kan.. tapi dian nie ada..hahahhahah! :P

Mengaku jugak kan aku nie comel??!!auwww..hahahha

Hahhh..kepada si bakal ibu nie.. kok bisa ku ngomong pasal lombok??!! yang ku bicarain hanya pasal amah yang teraniaya aja dehhh! pusing kepala nak interpret ayat ke bahasa indonesia.. pusing!!! hahaha.. thanks Ibu Lekit..!!

Mamat Indonesia yang datang ganteng2 semuanya ehhh!! nasib baik aku tak terjerat ke Jakarta! :D
Mama Tomell jugak.. thanks 4 da wish.. kem peluk cium kat anak mama ek!hehehhee

:p
Menarek jugak komen mykhalis nie... sebab dia cakap buat apa pon perlukan luck.. tapi CB tak rasa macam tuh pon... kena ada keredhaan Allah swt kot prefer than lucks!hehehhee.. but thanks by the way!!! :D

Lucks dalam GA memang diperlukan!hahahha
Thanks to eyqin jugak! bukan setakat buat sehabis mungkin.. menggoreng ayat pon sampai garing dah hangus! woohooo~! hahahahha

thanks dear!
Ehhhh.. solo molo dah ade balik yerrr! hari tuh belog dia kan.. kena tutup! hohohoho.. ko post aper ek sampai kena block??!!kekekkeke.. tuh ar..jual cupcakes tak nak bagi CB sample free! hahahahha.. 

Thanks jugak! :P
Baguih atok masuk belog cucu nie.. sayang jugak kat cucu dia yang sorang nie..hak3.. Thank Tok Esah!


Alar top.. kekadang itu bukan tuah.. dah nasib dia baik dapat spot question..hahahhaha.. tak pon baca tips lecturer.. kompem lar sama soklan tuh!hehehhehe.. but study smart! :P


Ada lagi yang tertinggal ker??? errrr.. hehehe.. penat 2 hari struggle pon tak hilang.. banyak citer nak share kat sini.. pasal Embassy Indonesia.. pasal layan dorang.. pasal soklan yang dorang tanya.. and ada sensitive isue pasal dorang yang kita perlu sedar dan aware betapa mereka sensitif terhadap perkara tuh.. walaupon ia nampak gampang bagi kita.. tapi sebennya kita yang 'gampang' untuk berfikiran begitu.. huhuhu.. Okeh.. cekedout soon isu panas antara Malaysia dan Indonesia.. jangan berantem yaaa.. kita kan serumpun! :P

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ratus ribu orang tambah perasa! :):

MiSzy DiaN said...

oooh mesti kah nama aku SESUMPAH?? hahahaha..
kakak comel..
tq :)
semoga berjaya..

miss ryrinn _ angin said...

hahaa . terover excited kah cik angin yang comel tu wishh sampai dua kali ,


hahahahhaa . CB marah abg EQ , g mandi sungai tak ajak . sobbsss T_________T

Myra Jay said...

wahhh banyaknyer ucaapn...
Nak bg jugak ler walau dah terlewat..hikhik :)

Zura said...

doa terbaik tue CB..

kau kesah ke?? said...

aku mana? oo aku belom wish kot.. ALL THE BEST!

make it free said...

meaning tahat dorang ambil berat la,, =)

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
mesti lar! kau kan nak makeover belog tuh!hahahha

b a m b a m ' s said...

@miss ryrinn _ angin
hahahah...tuh ar..eksaited ke main!kah3..

kan..gi mndi sungai x ajak kiter smua..ahaks~!

b a m b a m ' s said...

@Myra Jay
hehehe..thanks jugak MJ! :P

b a m b a m ' s said...

@Zura
doa baik2 mmg cpt termakbul nie..kekeke..aminnnn~! :D

b a m b a m ' s said...

@kau kesah ke??
ader ker?mcm missing jek!hahaha..ok tq! aku kesah kalau kau wish!hak2..

b a m b a m ' s said...

@make it free
yup!hopefully! hehehe.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...