Bambam's Addicted

Tudung & Legging?? IA BUKAN FESYEN!!!

Kempen Legging

mula-mula nak minta izin empunya blog untuk share benda nie.. errrr.. 



Siyes beb?? tak sesuai okeh.. ade jugak kawan CB pakai legging.. tapi dia bertudung.. ade gak CB tegur.. tak elok lar beb... siyes wehh.. kalau ia nak dikatakan trend ber-fesyen.. ishhh... tak kan lar sampai fesyen nak jatuhkan air muka sndiri kot.. nak pakai kat umah leh lar kot.. nak buat tdo dalam bilik ker.. tak kesah.. ini pakai untuk kuar jenjalan.. tak sesuai..

Ada gak ari tuh..pergi Pizza Hut.. then ada pempuan nie nak order pizza kan.. dia masuk jek pintu tuh.. terus CB pandang dia.. dia punya la kontrol ayu.. tengok dia pakai shawls.. lawa.. cantik jek.. tengok baju dia lak.. bakai blouse.. lawa.. pakai inner lagi.. cantik.. then tengok seluar dia lak.. pakai legging.. lawaaa.. ehhhhh! berdesup mata pandang 2x.. tak laawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! dan tak sesuaaiiiiiiiiiiiiiii~!!! nak jek tegur dia.. kang dia baling lak pizza kek muko den!! tak ke haruuu??

Yang free hair tuh.. tak berapa nak kisah n pandang sgt lar kan.. hurmmm.. tuh pilihan dia.. belom terbuka lagi hati tuh. tapi ni yang bertudung.. agak2 lar ckit!!!

NOOOOO!

Kempen Legging

Aku pon nak kempen benda nieee!!
Jom masuk belog nie..! =)

http://leggingseksi.blogspot.com/

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Nurul Mazni said...

mmg tak suke pun pesyen nie.. lagi satu pesyen pakai tudung, tapi nmpak leher. what for eyh?? macam2..

Novelgurl said...

betul3 ! berpakaian tp telnjng ! =.=
Boikot2!

fashah84 said...

saya pon setuju...sila boikot!!

b a m b a m ' s said...

@Nurul Mazni
baik pakai tudung bawal..kekekeke.. :P

b a m b a m ' s said...

@Novelgurl
lekat jgn x lekat banner tuhh!!! ehhehe

b a m b a m ' s said...

@fashah84
BOIKOTTTT!!

LadyComot said...

yurp pakai legging tu kira tak pakai baju.. sebab nampak bentuk tubuh.. samala tak menutup aurat... so tak ke pelik bertudung.. hehehe

shafinaz (: said...

Nmpak weird oh bila pkai legging tapi pkai tudung -.-''

b a m b a m ' s said...

@LadyComot
betol.. baik pakai seluar track!! ehhehe

b a m b a m ' s said...

@shafinaz (:
baik pakai kain labuh yg kembanggg~ :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...