Bambam's Addicted

Aku orang semenanjung.. tapi aku suka cakap sabah bahh..

Ini gara-gara aku terpengaruh sama si Dian tuhhh.. Gara-gara dia lar aku masuk saja belog dia.. aku tulis komen bahasa Sabah.. aku jerit kat shoutbox juga bahasa Sabah.. Sampei balas-balas komen macam balas chat di YM tuh.. apa ko gila Diannn!!! ahhahahah..

Aku ingat umur dia 15 tahun.. muka macam underage gituh.. tapi 20++ sumting kan Dian.. ko jangan tipu sama aku Diannn.. aku teka ko lepas SPM ko tak nak mengaku.. yelar.. baru sekarang ko amek lesen.. selalunya orang amek lesen lepas SPM bahh.. tapi aku juga amek lesen masa umur 21 tahun.. aku teka umur ko 21/22 lar ya?? hahahahha



Korang tau.. Dian sekarang buat Segmen: Mahu Jadi Diri Sendiri.. punya lar ramei yang join segmen dia.. aku kagum sama ko bah.. aku kalau buat segmen tak da orang mahu ikot.. kalau aku buat GA bagi topap RM5 baru orang mahu ikot bah.. macam mana tuh!! hahahahha..

Lepas nie ko mahu buat segmen baru kan Dian? ko kata sama aku.. ko mahu buat Segmen/GA teka umur ko.. sudah lar ko Dian... aku tahu ko usik-usik sama aku kan.. ahhahaha.. tapi sebenarnya.. ko mahu buat Segmen cari cinta kan? ko tulis di shoutbox aku bah.. ko jangan tipu sama aku.. aku siap print screen lagi.. tapi aku save di PC ofis.. lappy aku di rumah ni nda ada pic tuh..ahhahahha

Kenapa entry aku cerita pasal ko saja ni bah?? hahahhaha.. takpa lar.. aku buat entry penghargaan sama ko... sebab ko cakap muka aku macam budak umur 21 tahun.. padahal aku sudah 26 tahun.. ahhaha.. ko kata pic header aku kebudak-budakan.. memang aku jiwa dan nalurinya tak matang bah.. hahahaha.. umur saja yang mengaburi mata kalian semua..

Sudah lar.. malas aku bebel sama ko Dian.. aku geli la cicak hijau ko tuh Dian.. tapi aku bukan mahu cari pascal sama ko.. hehehehhe.. aku saja-saja usik sama ko.. sebab aku suka orang Sabah.. Januari 2012 aku pergi KK nanti.. ko belanja aku yaaa!! :D

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

♥sophie♥ said...

wahhh,, nk pi sabah ?? nk itot nk itot ! hehehe

salam gegar ! sory late ya ! done follow u kakak :)

MiSzy DiaN said...

Tettt~~~~
nama siapa tue?? ahahaha..

jap2.. suka ayat nie..

"ko kata pic header aku kebudak-budakan.. memang aku jiwa dan nalurinya tak matang bah.. hahahaha.. umur saja yang mengaburi mata kalian semua.."

CB.. nahhhh di sini kita sama taw.. hahahaha.. umur aku?? yg pasti zaman spm aku daa lama berlalu.. haha.. hanya tinggal kenangan saja..

ko print screen tu segmen cari cinta?? ahahaha aku men2 jak laa, len laa kalo ko yg maw cari kn utk aku.. hahahaha..

siyes.. lepas ni aku buat segmen teka umur aku brapa.. hahaha.. kalu ramai jwb btul kena laa buat lucky draw.. hahaha.. tp satu pemenang jak...

ding!!
ada suda idea..

OOoh CB syg.. tq laaa bg idea bernas sama aku.. hua3..

bhaa...
jom dtg sabah.. on jak nie..
roger2.. okei :)




btw, cicak tu nda mkn org jua..
dia cma ikut KECOMELAN tuan dia.. hehe

Novelgurl said...

Betul bah ! kenapa bah knp bah ~
Jangan kau pelik bah.
Apa aku mengarut nie bah =.=

b a m b a m ' s said...

@♥sophie♥
nak ikot ker bah? pergi beli tiket tambang murah tuh..kekekekke..

thanks dik non! :P

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
ko rasa sapa yaaa? aku siap link nama tuh.. hentah belog mana dia tuju tuh bah.. macam tuju kepada cicak hijau saja.. hahahhaha..

ko reserve 1 hadiah buat aku ya..! special entry gituh! ahahah..

b a m b a m ' s said...

@Novelgurl
cik novel nie sah menyanyi lagu stacy nie!! hahahahha..

MiSzy DiaN said...

amboi..
reserve hadiah lae tue..
btw, umo aku 18 ke ats tp aku suk ajd 15 ke bwh.. hehehe

Anonymous said...

uina bos,, happy sia ada urang suka sakap sabah ,,tapi kan,, perlu improve lah,, sikit ja,, word 'bah'tu banyak salah letak,, hehe ,, tapi nvm lah,, cuba lagi ahh ,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...