Bambam's Addicted

Segmen Weh! : Kalau Aku Bukan Belogger


Jom join segmen Abang Zam lak! heheheh.. Klik banner ek! :)


Cik Bambam pon bukan blogger tegar pon.. disebabkan daku nie suka bercakap.. suka mengepost benda yang bukan-bukan di FB tuh.. sampai diCOP muka ini orang takda kerja.. asyik update status ajekkk.. then nak tulis status panjang sam[ai 2 perenggan mana boleh kan? So CB menulis lar di blogspot nie.. So, kalau aku bukan blogger?? aku jadi ape ek??

Aku still kaki FB kot.. sampai skang memang kaki FB.. tapi dah kurang ckit.. sebab merajuk.. hahahahahha.. then aku buka FB tujuan utama main games jek.. hampir semua games lar aku main.. tapi kawan main games nie kurang.. so, kita cari kawan kat oversea lak! add yang aku add sndiri then ada yang kawan obersea yang add.. so kami main lar sama-sama.. hantar gift dekat FB masing2.. gila tak?? tak kot.. :)

Aku kaki wayang.. kaki tengok movie.. so kalau tak blogging, aku tengok cerita.. donlod movie banyak-banyak then tengok time free.. jimat nak belii tiket wayang kan?? kekekekekke.. pastu aku suka layan cerita bersiri.. macam HEROES.. The Vampire Diaries lar.. Smallville lar.. citer korean lak.. abes semua citer lar aku tengok!

Then kalau aku tak blogging.. aku buat kerja kraftangan.. buat sepit rambut.. sepit shawls.. brooch.. wat koleksi sendiri.. disebabkan minat skang more to blogging.. so skang nie dah slow buat benda nie.. hurmmmm.. macam nak start balik lak!!

Lastly! Kalau aku bukan blogger aku nie minah gym! hahahahahha.. wehhh.. dulu hari-hari pergi gym tau! nak kuruskan badan.. tapi maintain sebulan jek.. hareeemmmmmm sungguh! skang pon.. badan makin mengembang.. ape kata start joging balik.. leh cuci-cuci mata kan?? EHhhhhhh!! :P

Tuh jek kot Abang Zam.. so far lar.. kang kalau ada lagi.. saya tambah!! teeeheee~!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ratus ribu orang tambah perasa! :):

||aLeaSaRa|| said...

he3...ada2 je sis ni,kite baca n3 ni sampai kena tgr ngan hubby sebab sengih sorg2 di pagi buta!

Novelgurl said...

hiya hiya !
jom jogging cik bambam ! =P

b a m b a m ' s said...

@||aLeaSaRa||
ape yg dok sengih sorang... ehhehehe.. ajak lar hubby sengih sekali..hahahah

b a m b a m ' s said...

@Novelgurl
jom cik novel!!! :P

LadyComot said...

nak kurus jgn makan nasi..seriusly memang turun.. actually my body weigth naik dr 50 ke 54 dengan ketinggian 160.. nak kata gemuk x tp nampak berisi.. so i decide untuk turunkan, tak makan nasi selama sebulan. bila lapar makan roti,buah dan minum byk air suam. so now my body weight dh turun ke 49 dlm tempoh sebulan. skunk dh start makan nasi tp tak hari2. seminggu sekali jer kot.. kalau hari2 biasa bihun jer.. bihun tomyam, bihun sup masak sendiri jer...

b a m b a m ' s said...

@LadyComot
ha'ah..dulu ada buat x mkn nasi dkt 3 bulan.. dh kurang berat bdn.. tp skang ni dh start mkn nasi ssh nak stop balik lak.. then exercise xde.. tuh yg berat naik balik..uhukkk~

Sarah Sayuri Hartnett said...

aiyaa...

belogger suka muvies n gym ini...

wa latang spy follower setiya wa..

ala felee latang ke belog waa meh..

http://sarahsayuri.blogspot.com/

wa mukan cina lorhh..

b a m b a m ' s said...

@Sarah Sayuri Hartnett
alar.. susah jek dtg belog wa buat spotcek ekkk~! hahaha..

Hanieqha said...

singgah dari segmen abg zam yang terfemes tuh yee..

:D

ANAK SITI SAERAH?!!
Mentaliti Masyarakat kita. (PANAS)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...