Bambam's Addicted

Peserta last Segmen Kalau Aku Ada Bakat! :P

Korang saja nak menggenapkan jumlah peserta yang terlibat iaitu seramai 25 orang! :) Okeh lar tuh.. 1st segmen kan.. Dah boleh dapat JUBLI PERAK dah pon..ahaks~! Meh Cik Bambam nak share ngan korang 3 peserta terakhir dalam Segmen | Kalau aku ada bakat aku nak jadi...???

22 peserta yang lain korang leh refer dekat SINI.. Tak rugi baca entry dorang tau.. Sebab dari angan-angan dorang dah boleh ubah jadi kenyataan! :P Peserta last nie semua protect header dorang dengan no-right-click.. so terpakso lar den print screen.. teehee~!


Ini Kak eb... Belog Kak Eb nie pernah masuk dalam Majalah In-Trend tau! Top-50 bloggers! fuiyooohhhh Kak Eb!ahahahhaha.. Kak EB nie rajin giler join GA & Contest.. Pastu anak-anak dia comel sesangat.. nama pon extravaganza.. tapi den bukan nak cito pasal nie..hahaha.. nak citer bakat yang terpendam.. Korang nak tahu lebih lanjut korang berkunjung la ke belog beliau! Den malas nak cito.. sebab kang abes citer cni korang tak jengah beliau pulak...heheheh

Ini lak Arol Si Budak Kurang Matang! Dia yang mention dia kurang matang.,.. coz sumtimes CB dok gak hu-ha-hu-ha dengan dia.. ngan den sekali jadi kurang matang.. --' Nie pon kaki GA gak nie..kekekeke.. Disebabkan muka dia yang ke-jambu-an itu.. dia nak jadi penyanyi and model.. leh lak dik.. ko market muko ko tuh..hua hua hua.. :D


Hah..nie header yang upside down lak nie.. Namanya EKal.. CB pernah menang Contest Dialog kat belog dia dulu.. dapat 2nd.. situh lar bermula bibit-bibit percintaan perkenalan ngan Ekal nie..kah3.. Nie pon samo geng ngan Arol.. nak jadi penyanyi lar.. model lar... pemain alat muzik lar.. bla bla bla.. semua related ngan seni lar.. muka pon jambu gak kannn!! so memang ada potensi jadi model lar ekal nie.. tak caya dia jambu? cer tengok cer tengok belog dia.. :P


Jadi... habis sudah segmen CB malam tadi.. dengan menunjukkan jumlah view Segmen Cik Bambam nie seramai 254 views tapi HANYA seramai 25 orang yang telah menceburkan diri.. Korang TOUCH n GO je ek.. heheheheh.. takper.. bizi.. CB paham.. :) Okeh lar.. semoga berjumpa di lain masa.. Terima kasih pada yang sudi join! :P

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

MiSzy DiaN said...

tamat daah?
nice work CB :)

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
yer..abes sudahhh! abes seksa..hahahaha.. kamu pulak pasni abes GA yer!kekeke

Arol Mubin said...

Arol saje disable right click header. Dengan harapan, CB akan letak gambar Arol yang kononnya jambu. Boleh test market kat blog Kak CB. Tapi anganku musnah! Haha. ;D

b a m b a m ' s said...

@Arol Mubin
mana der muak jambu ko lekat kat belog? x jmpa pon.. hahaha.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...