Bambam's Addicted

Pelajar AF pilihan cik bambam adalaaahhhhh~!!

Nama I kan AIDA.. so CB nak pilih AIDA..!! yeyeeahhhh~! bolehhh? tak bolehhhh!! amboi-amboi-amboi.. sebab nama sama nak pilih tuh ek.. nehi2.. Pelajar AF pempuan yang macam ada talent lar.. sore best jugakk.. sodap disengar.. MIZA & LEENA!! Sedap siut sore doranggggggg~!!! Lebih2 lagi Leena tuh.. tapi menggedik lebey sikit lar.. errrr.. tngu masa kena AFUNDI kuar tuh.. kah kah kah.. Then lelaki lak.. macam suka semua orang lak.. hahahah.. sedap2 lak sore korang ek.. but telinga dan mataku pada AFIZ!! ekkekeke..


Korang perasan tak orang Malaysia nie VOTE based on RUPA and BEHAVIOR kan? Talent ada pon tak ke mana.. =.=! sian dorang.. perangai boleh diubah yer dik non.. tapi talent susah nak dapat and digilap.. pikir2 kan lar yek.. CB x undi pon.. membazir kredit jek! baik daku masuk contest kat radio.. dapat jugak tiket wayang free kannnn!! lalalllalala~

Footnote: Dah start perang mulut n komen dekat FB n blog yang mana peserta pilihan.. nak cakap satu jekkk.. Korang dok kritik sore orang tuh macam-macam kan.. sore korang sedap ker? kalau sedap kenapa tak masuk AF?? lalalala~

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Cik Aish said...

hehe aah la..da start da gado gado kat fb tu nak suka siapa, nak vote siapa..alahai..kite ni just suka tp tak la sampai gigih nak gado gado dlm fb tu.huhuh

AmyZana said...

AF thn ni mcm ramai plak yg sore sdp2 kan ?

Cahaya Qaseh said...

kalo aku masuk,pasti semua akan melopong..n peserta lain pasti hanya mampu gigit jari je coz kompom diorg semua kalah...hahahaha..*ketawa jahat*

solo molo said...

aku tengok yang bole pergi jauh azri, miza n lena...
yg laen, sorry morry je...
suam-suam kuku jer dik non oii...
aku p0n pelik ngan astro nie...
dalam ramai-ramai yg gi audition, takkan nie yang terbaek kot ???


cheQ sedaQ suara cheQ tak sedap... tp cheQ pernah jadi vakalis untuk group nasyid masa kt sekolah cheQ...
lalala...

b a m b a m ' s said...

@Cik Aish
kite nie bukan penyokong tegar..heheheh

b a m b a m ' s said...

@AmyZana
ha'ah..mostly laki lar.. ehhehe

b a m b a m ' s said...

@Cahaya Qaseh
K.O.. kalo ko masuk.. aku yang fengsan dulu.. xper caya ko msk AF tau! hahahah

b a m b a m ' s said...

@solo molo
miza n leena agreed! sedap betol sore dorang.. hehehehe...

yg laki den suko afiz!!! hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...