Bambam's Addicted

Mengapa Perlu membaca Al-Quran, walaupun tidak memahaminya..?

Cik Bambam pon bukan pandai sangat ilmu agama nak compared ngan orang lain.. tapi saya belajar sedikit demi sedikit.. hurmm.. Sebab tuh CB boleh nak bersuamikan IMAM MUDA.. boleh? sebab nak didik diri sendiri yang bengkang-bengkok nie..





Kenapa perlu baca ek kalau tak faham? Baca entry dekat Sekencang ANGIN nie.. baru fahammm.. sadisnya sayaaaa.. ='( Sebabnya.. korang terjah lar entry Cik Angin nie.. 


Footnote: Salah satu blogger yang CB kagum! CB folo dia sebab CB terbaca komen dia dari komen blog yang lain.. kelantangan menyuarakan pendapat membuatkan CB terus tertarek untuk folo dia.. teeeheee~! I suka orang yang JUJUR!!


2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

THE LEKAT LEKIT STORY said...

berkongsi sesuatu yg baik walau diri tidak cukup sempurna adalah lebih baik, kan?? sama2 belajar. Susah nak jumpa org yg jujur berkomen & boleh terima kejujuran seseorang dalam komen sbb bila kita bg pendapat yg ikhlas walau agak pedas terus merajuk tak nak kawan dah. sbg kawan tak harus kita mengharapkan pujian jer...

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
betol2.. sbb tuh saya share kat cni.. kita semua sama2 belajar.. :)

kwn xleh tgk kita satu mata jek.. kawan ibarat cermin belakang.. tgk apa yg kita x nampak.. teehee~!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...