Bambam's Addicted

Korang suka ek HANGOUT sorang-sorang???

Terbaca entry dekat tomato kering nie hah.. dia dok citer dia jalan sorang-sorang.. naik bas sorang-sorang.. makan fastfood sorang-sorang.. shopping sorang-sorang.. semua sorang2 lar!! Ini pon percubaan pertama dia meriadahkan (ada ker words nie??) sorang2.. korang bese buat takk??

Best ker jalan sorang2??

Lain orang lain ragam kan.. CB pon kekadang ada gak jenjalan sorang2.. tapi setakat gi Giant/ tesco Nilai tuh jek lar.. kalau nak gi merendek ke KL.. tak koso den do jalan sorang2!! I'm not person who's like to walk alone~ Bak kata peminat tegar soccer player LiverFool Liperpool.. hahahahah..


Yolar tuhhhh~!!!
Ada orang suka jalan sorang2.. Dia cakap lebih enjoy.. tak payah susah2 nak tunggu kawan ko tengah testing baju or kasut kan.. kekadang kawan nie testing jek lebih.. belinya idak! penat jek kita tunggu.. kan dah wasting our time kan! rugi rugi rugi! Then test 10 pasang kasut, at last beli satu jek! iskkkk.. 

Then bila nak pilih barang tuh.. hati kita dah lekat pilihan mana yang kita nak pilih.. then tetiba bila kita minta opinion kawan.. dia lak pilih kontra ngan apa yang kita nak.. so make sure kawan korang yang di ajak bershopping tuh mempunyai TASTE YANG SAMA macam korang.. Bukan apa.. kita tanya kawan kita just nak SOKONGAN jek.. ahhaha..  Macam CB ar.. beria tanya kawan yg mana cantik.. dia pilih lain daku amek yang lain.. dasar keras hati macam nie lar gayanya ek! :D

Pastu nak gi tengok wayang.. Kita nak tengok citer CUN.. yelar.. hero kita berlakon kan! then dia lak nak tengok Hikayat Merong Mahawangsa.. Ehhhh.. kan dah konflik nie! Kalau hati kita nie baik.. kita beralah lar.. pergi tengok citer HMM.. yelar.. sayangkan kawan punya pasal.. tapi hati dah kejam tak tertahan rasa rindu pada hero itu.. (hahahha..ayat ko! mau minta pelempang!).. Kita orang buat marathon movie.. tengok citer CUN & HMM in same day! marveles tak?

Bila makan pon sama.. I nak makan steambot Johnny! dia lak nak makan Kenny Rogers.. Alar.. kita makan steambot lar.. tak nak tak nak.. kita makan ayam panggang! kesudahan? Kita makan kat The Manhattan Fish Market jek lar ek! Pulakkk dahhh! 

Macam gituh lar gayanya.. so far.. CB ngan kawan2 takde lar bertelingkah macam nie sekali.. sebab kita orang satu kepala.. so takde lar isu besar yang timbul.. kami minat wayang yang sama.. same food.. same clothes.. same types.. same MEN? ehhh.. no-no-n0!!! nehi okehhh!

Apa2 pon.. CB prefer jalan ngan kawan dari sorang2.. sebab jalan sorang2 tak feel lar korang.. dari CB jalan sorang2.. baik CB bawa anak buah CB ikot sekali..ada gak teman berborak even citer kartun Otomen! kah kah kah.. baik kan achik korang!!!

Sekian! :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ratus ribu orang tambah perasa! :):

c-tea said...

ct suka jalan sorang-sorang..sebab ct ni kalau belek bende..lame wo...tamo ade cacat cela...sebb tu lah..lagi kalau g gan member biasanya ct ikot je..tak beli pape sebb???sebab malu...muaaahahahaha

nikaviolet said...

nika mmg suke jalan sorg2...tak banyak kerenah....cepat pown cepat...tapi kalau tgk wayang mcm sedih je kan kalau tgk sorg2? hehe...selalu nye kalau shopping nika jalan sorg2...kalau tgk wayang and seangkatan dgn nye g ngn member2..

NM02 said...

bambam, akak kalu dah tak keruan... sorang2 pun layan. hehehe

Axie04 said...

X SUKA
CAM X BEST JE
TAPI KLU DAH TERPAKSA
RELA AJE
HUHU

Makbed said...

makbed jalan sorang-sorang dengan baby dlm perut.

b a m b a m ' s said...

@c-tea
ehhehh.. kes mcm nie lar better jln sorang2.. heheheh.. kuar ngan CB.. mau kono tinggal kek blakang! kekeke

b a m b a m ' s said...

@nikaviolet
beli grocerries leh lar kot.. nie nak tgk wyg sorang2.. x feel lar.. nnt nak jadi pengkritik filem ngan saper? hahahah

b a m b a m ' s said...

@NM02
ehhh..betol lar kak.. time stress tuh lar suka jln sorang2 kan.. hehehe

b a m b a m ' s said...

@Axie04
kannn! tak best kekadang jln sorang2 nie..huhuhu

b a m b a m ' s said...

@Makbed
alahai sweetnyaaa.. CB jln ngan anak cacing jek.. =.=!!

two_dots said...

jalan sorang2 kekadang best gakk . tp blm dpt kesempatan lg sbb mum mst xbg punye . klu zara tak kesa pn klu jln sorang2 . haha .

AdiaLuze said...

Sebab tu kalau sesaja nak gi cuci mata, kalau incik abe keja, akak lebih suka jenjalan sorang2 ... Tapi takdela sampai ke KL.. Sampai Ikano, da curve je laaaa .. Sbb dekat ngan rmh akak ;D

b a m b a m ' s said...

@two_dots
yolar! omak den pon x bg jenjalan sorang2 ni...huhuhu

b a m b a m ' s said...

@AdiaLuze
alar kak.. ikano n the curve pon kita x berani jln sorang2.. tuh lg lar sosek barat den nak poie! kekekekek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...