Bambam's Addicted

Apa kau fikir tanganku TANGAN SOTONG ya!

BAYANGKANNNN!
Bayangkan tangan cik bambam nie ada lapan kesemuanya.. yelar.. i kan fleksible and pantas.. semua kerja leh siap dalam satu masa! Ini kat opis lar nie.. mau menjerit kat semua orang!


Dua tangan dah reserve untuk key in document.. Tangan yang lain lak.. nak check invoice.. nak check report dari clerk.. nak kena buat reconciliation stock lagik.. nak kena chase 3rd party punya document lagik.. nak kena jadi assistant supervisor den laie.. tetiba kena buat admin punya kerja lagik.. then kena cover kerja HR pulak dah.. pastu keje fotostat pon aku jugak.. faks pon aku jugak.. tolong dial and follow up kerja orang lain.. aku jugakkk... Nak closed akaun serentak dua company dalam masa yang sama.. itu pon aku jugak yang kena rush..

Tapi yang pelik ada jugak masa aku nak melayari bahtera internet kan?? hahhhh.. itu tangan last si sotong lar! 8 hours exclude OT witout surf internet.. korang nak aku gilakkk sorang2 depan PC ketawa terkekek walhal hanya memandang sistem yang asyik nak kuar error jekk!

Boleh que tak bagi aku kerja dan arahan.. aku bukan otomen weh.. leh siapkan semua keje dalam satu masa.. Otomen pon leh kuar warning lampu merah kat dada dia bila dah lemah kan.. perghhh~! Tolong tolerate sikit!
Footnote: Kalau gini gayanya bekerja.. otomen pon resign! silap haribulan otomen bertukar jadi resakse! huhhh~!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Finaz Jaafar said...

wowwww..sabar2..hmmm..kte nt klo jd tuka keje akn jd bz cmni kot. ! erkkk

b a m b a m ' s said...

@Finaz Jaafar
semua keje bz.. tp at least tolerate lar ckit.. huhuhu..

Izatie said...

Takpe babe. Chill! selesaikan satu satu :))

Fizalinolie said...

Aasalamualaikum dear. Thanks yer kerana sudi singgah dan follow blog saya. Heee. Slamat berkenalan dear. Huhu, kekadang kerja banyak membuatkan kita tension... Tapi pasti blog jadi terapi minda... Heee. Kalau otomen bertukar jadi raksasa rasanya citer otomen jadi tak best. Kihkihkih...

b a m b a m ' s said...

@Fizalinolie
tuh lar pasal.. naseb baik ade blog.. leh blogwaking sesambil.. ekkekeke.. :P

b a m b a m ' s said...

@Izatie
okeh.. CB tarek nafassss~ :D

mcm mana nak siapkan satu2 kalau semua benda nak in same time? huhuhu

Anonymous said...

BIS ARR...ADER YG MC NIE..MIGRAIN DAH DTG..HUAHUHAUA

NCF2831

b a m b a m ' s said...

@Anonymous
hahahah...kames i migrain ek! take note ckit! kah3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...