Bambam's Addicted

Hate Fake FB Accounts! Stop faking it boleh tak??!!

Saper lak yang jadi mangsaaa??? Nooooo~! Bukan cik bambam ek.. ape kejadah orang nak buat fake akaun pasal daku lak.. hahahha.. bajet den nie blogger santek yang pemes??!! =.=!! 

APIT main vocalist.. dua dari kiri..
Alar..yang dok nyanyi lagu nie.. Luahan Hati... APIT versus KRISTAL! tuh.. mula-mula dia yang tegur CB dulu iaitu memang AWKWARD giler bila artis yang mulakan dulu sesi perkenalan dengan peminat melainkan dia memang artis miang mungkin??!!! Jom baca trilogi cerita penipuan ini..








Last sekali dah bertukar gambar jerung and dia terus OFFLINE!
Agaknya ko ni memang JERUNG agaknya..! Mengambil kesempatan ke atas peminat yang ada.. kesian artis yang tak tahu menahu nie.. Apa kejadah lar buat fake akaun.. muka dah tak laku ek? Ker bakat terpendam nak jadi penyanyi tak kesampaian?? takpe lar.. leh join Segmen | Kalau aku ada bakat! Aku nak jadi... CB nie! hahahahhaha..

Nak eja Malaysia pon tak reti! Pastu dok tengok FB dia siap LIKE page BOHSIA and MAT REMPIT! Sah mamat nie Mat Rempit yang tak bertamadun! huhhhh~! Nak ajak aku datang Malaysia lak tuh.. Nak jual orang ke aper!! Jangan terpengaruh yer kawan-kawan.. Dunia cyber tak semua yang betul.. so AWASSSS!

Apa-apa pon.. layan lagu dia.. Feeling terlebih lak cik bambam ko nie.. hehehehhehe.. Suara dia sedap betol!!!!! Lagu pon mantop! Kena lar ngan jiwa rock kapak CB ko nie.. hahahahahhahahha..



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ratus ribu orang tambah perasa! :):

MiSzy DiaN said...

dia maw rasa jadi artis bhaaa tu CB.. hehehe..

AiMaN said...

ada jugak jenis cmni ye?? kan ade yg gne nama atok buat fake akaun..mati atok..kih3...

http://petuakitasemua.blogspot.com/

b a m b a m ' s said...

dian: tak kuasa!! ahhahaha.. artis x laku boleh lar!hahahah

atok: itu lar.. cuba cek..kot2 ada org fake FB atok!hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...