Bambam's Addicted

Daku nak tarik rambut C-Tea and Nisha!!!

Wahhhh!! meh kiter kondem-mengondemmmm!!! kaw-kaw punya daku nak bagi..walawehhhh!! ahhahaha.. bajet daku nie haperr!! ekekkekeke.. Jom kita terjah mereka! Adakah anda setuju dengan penilaian saya??!! heeeee~

http://illustrasiaku.blogspot.com/


Baru semalam buat entry pasal dia nie.. cessss.. ari nie kena lak ngan c-tea lagi! hahahahha.. takper.. hehehe.. kiter jangan gado2 ek c-tea! hehehehe.. CB buh dalam bentuk point je lar ek.. senang nak baca kan.. leh buat nota ringkas terus! :p
  • Header ringkas. So, belog tak berat nak loading.. (:
  • Nak buka belog pon okeh tak berat.. sebab tuh CB selalu melepak belog beliau.. keke
  • Tak suka widget pelawat terkini sebab selalu kantoi diri ini as a silent reader.. ehhhhhh.. i malu tau!
  • Semua positif je lar.. layout simple.. tak serabut.. tulisan kontra dgn background and senang dibaca.. hurmmm.. apesal semua +ve nieee!!!
  • Entry dia pon best jugak kekadang sampai berjaya menarek nafsu den untuk tinggalkan komen..
  • Okeh yang -ve satu jek.. belog CB takde dalam bloglist beliau.. OK FINEEEEE!!!
 TUH JEKKKKK!!

http://heandsheloves.blogspot.com/
Kita terjah Nisha pulakkk! kekekekek.. Ini blogger baru nak kenal.. hurmm.. leh ker kita judge orang dr 1st perkenalan?? errrr.. ini gambaran mata kasar je lar ek Nisha.. no heart feeling yer.. :P
  • Header dia cinonet sangat.. CB masuk blog sumone.. kekadang tertarek pada header seseorang.. macam kita jumpa manusia tertarek pada wajah.. header tuh wajah kita lar kiranya.. tapi KEKADANG je lar pada header..
  • Entry kekadang takde perenggan and tak justify.. hurmmm.. susah nak baca.. kena buh pembaris lak..huhuhu..
  • Gambar lak gedabak sampai kuar dari entry.. kekekekke.
  • Banyak widget yang tak perlu.. nanti berat nak loading..
  • Then nampak macam ada lagu jek.. naseb baik PC kat opis nie mode SILENT.. itu auto ker terus main lagu tuh?? hehehehe..
  • Tapi layouts dia sweet sangat.. PINKKK u olls~!!
  • Psssttt.. buh ar CB dalam belog list tuhh.. ahhahaha..
Okehhhh.. itu ajek.. suspen lak nak baca dorang komen pasal belog den nie.. takper.. den standby otomen dah kat tepi tuh jadi penghalang.. lalalalalala~ :P

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

c-tea said...

mane boleh buang..tu buah hati tu//senang nak BW..

nak ada dalam bloglist ct??boleh2...takdehal..

p/s...letakla ct jugak dalam bloglist CB..hehe

c-tea said...

jap..cb..mana tempat nak follow??nape takde??

c-tea said...

perhhhhhh..pakai otomen la pulak..haha..akhirnya..dapat gak follow cb

b a m b a m ' s said...

@c-tea
heeyyyyy~! baru nak folo! sabau jek lar...ahhahaha.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...