Bambam's Addicted

Bila budak perempuan mention cik bambam PUJAAN HATI BELIAU??!

Adakah menandakan dia seorang perempuan beraruskan songsang??!!  Apa yang kita boleh bualkan adalah..

Besarnya bear pinjam diaaaaaaaaaaa!!!
Dah lar comel.. cantik.. songsang arus lak tetiba.. ehhhh!

DONT JUMP INTO CONCLUSION lar dey!

Nampak tuh! PUJAAN HATIKU! ahhahahahhaha.. alololo.. sweetnya... alahai.. bukan cik bambam sorang ar pujaan hati dia.. Suka weh nengok orang tulis dekat bloglist tuh as what kan? Macam CB tulis saya suka baca belog ini.. means bukan bermaksud yang tak masuk tuh CB tak suka baca lar.. =.=!

Dekat 50 bloglist ada dalam tuh.. errrr.. sebab memang akan di update dari semasa ke semasa sebab kekadang dashboard tuh kan mengong! Kekadang tak keluar updated entry korang tuh.. so dekat situ as reference sebagai belog yang CB suka terjah and belog yang orang suka terjah CB! hahhhh~! Fair n square kan! :P

Membebel jek CB.. tak bagi tahu lak saper empunya orang yang memelok bear besar gedabak tuh ek!hehehehe.. Nama dia..
Deeya! Sila lar klik header untuk berkenalan! =)

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

solo molo said...

ala...
mana bole Cik Bam sorang je pujaan hati...
nak jugak !!!~

b a m b a m ' s said...

hahahaha.. nak jugakkk!!ade tuh jd pujaan hati CB kat bloglist! kekekeke

Novelgurl said...

wah ! kak deeya kacip fatimah..haha~

Zura said...

thanks CB...blog akak tersenarai..hehe...kembang kejap..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tu la bila jenjalan blog org tetiba tgk kita dalam bloglist dorang rasa terharu jugak. dulu sy masukkan semua blog yg sy follow dlm bloglist tp lepas serangan malware terpaksa select2 yg mana yg aktif berkomen jer... sbb kang masuk semua kena malware lagi

b a m b a m ' s said...

cik novel: dia pon ada.. mcm pelik lak..hahah.. kenapa gelaran dia kacip fatimah?? hahahha

kak zura: opkosss! byk hot topik kat belog akak tuh..ehhehe

lekit: kannn.. tacing kejap.. so letak dalam bloglist.. at least kita tak miss dia punya entry jugak.. :P

deeya said...

cik bambam ! cik bambam ! nak nanes la dya taw .. terharu sangat2 . meh nak pelok meh .. muah2 !! sayang cik bambam ketat2 .

dya ta tau cmne nk apprciate folower .. itu jer yg mampu dibuat . akan berubah setiap mnggu .. nti kalau cik bambam ta ade dlam list tu lg namo sedey2 taw . rotate seminggu ta lame pun .. nanti belog cik bambam akan muncul balik :)

cik bambam meh sinie add YM dya .. charco_gurlz@yahoo.com
ade bende nak di interbiu . surprise jugak :)

b a m b a m ' s said...

deeya.. CB dah add tau..hehehe.. tp kekadang x on pon ym tuh..fb lar terus..ekkekek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...