Bambam's Addicted

Apa guna dapat tiket wayang FREE tapi daku layan citer dekat LAPTOP jugak!

Kisah TIKET WAYANG free dari Suria.Fm hari tuh.. Ingat nak tengok last weekend.. memandangkan pass tuh hanya untuk wayang dari TGV sahaja.. so terhad lar CB nak cari panggung wayang TGV! seksa betol.. GSC melambak lar kat sini kan.. --' Then pergi lar tengok dekat The Mines last Saturday.. Mula-mula ada gak search kat web TGV.. tengok Filem CUN dekat mana yang available.. tapi dekat The Mines takde lak..


So dengan penuh harapan pergi jugak lar hari Sabtu tuh.. Try nasib kot-kot wayang tuh dia tak display dalam web kan.. tapi hareeeeeeeeeemmm~!! Memang dah tak tayang lar.. dah abes.. baru 2-3 weeks baru tayangan tuh kan? takkan dah tak tayang..cessss.. citer tak laku ar nie.. abes awal.. adoi!

So, malam tadi donlod lar Filem CUN.. tengok lar depan lappy.. dapat gak tengok Hero Kampung yang macho tuh..uhukkkk~!! Meh nak review ckit citer CUN! hahahahahha..

  • Remy Ishak memang macho walau dalam apa situasi pon! wahahahahhahaha... 
  • Loghat Kedah Remy pon not bad.. ada gak lar bunyi..
  • Tetiba CB rasa nak pergi Kedah pulak.. Rindu dengan Alor Star dan UUM! --'
  • Kerbau yang nama KEMBANG tuh bila dah make up memang kelakar! hahahahha
  • Belum masuk Remy yang dah make up pulak.. Hilang macho der!
  • Maya KArin lak macam bese.. sweeeeeeeettttttt~!
  • Cb suka lakonan si Tom tuh..alar .. si Faezah citer Asmara tuh kan.. 
Bintang den leh bagi??walaupun CB peminat tegar REMY ISHAK.. tapi filem nie daku bagi 3 pop corns jek....sebab?? macam biasa jek kot filem nie.. hanya untuk filem lawak ringan.. okeh lar kot.. SEKIAN! =)


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ratus ribu orang tambah perasa! :):

c-tea said...

wo cb...kongsi la link download..hehe..nak tengok gak

b a m b a m ' s said...

@c-tea
hahaha..kaki lanun gak ek c-tea! :P donlod kat www.syok.org yer..

kau kesah ke?? said...

tengok juga... tapi tak tengok kat wayang.. kawan aku donlod.. err dosa tak? tengok donlod? tapi aku pon bagi 3 bintang lah.. ooo tambah lagi setengah sebab ada part sedey.

b a m b a m ' s said...

@kau kesah ke??
alar..CB pon donlod jugak!hahahahha..lek ar.. dosa ker tak..itu x dapek den nak jawab..hehehe..

sedey dia x berapa tacing ar..huhuhu

Ila said...

download kat ner..cer citer sikit

Cute MuM said...

rajinnya download..
ramai gak yang dah tegok cerita nie kan..
cute mum jer belum..

HonEyBuNNy said...

hehe....

baru ja tengok CUN petang td...

best la jugak kan..hehhe

b a m b a m ' s said...

@Ila
donlod kat www.syok.org
cer tgk leh ker dah..coz takut untuk member reg yang ada status donation jek..heheh

b a m b a m ' s said...

@Cute MuM
CM beli dvd tgk ngan damia jek lar..hehehhe

b a m b a m ' s said...

@HonEyBuNNy
okeh lar..tergelak ler jugak tgk citer tuh..heheheh

shandye. said...

singgah SINI dulu baca review cun.

kthnxbai.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...