Bambam's Addicted

Adakah sebab dia seorang blogger FEMES dan kita terhad untuk memberi PENDAPAT?

Contoh macam bila sekian lama kita folo belog dia kan.. then kita dapat tengok flow entry dia dari sehari ke sehari.. makin jauh dari entry yang sedia ada.. macam lebih terkejarkan SEO atau trafik dari entry peribadi beliau yang kita begitu admire..

Then kita dapat lihat bila dia pulak yang berpuak-puak.. secara kasar memang tak nampak.. tapi bila ditulis dalam entry asyik orang ytang sama jek yang disebut.. bukan ker berpuak tuh??


Me and my sis have a good chat yesterday... sambil2 jenjalan kita orang bercakap pasal belog.. Ohhh.. dia pon ada belog jugak..heee.. Then CB bangkitkan nama sorang blogger nie.. then dia cakap..

Aku tak tahu mana best pon pasal blogger yang ko cakap nie.. aku tengok entry dia bese-bese jek.. takde apa yang menarek pon.. Baik aku masuk belog si polan nie.. walaupon follower dia sikit.. tapi lagi banyak benda yang aku leh dapat.. Then orang yang selalu blogger otai yang ko cakap nie pon.. aku tengok takde lar menarek mana pon..

CB terus macam buat muka kedut seribu..

Ha'ah lar wehh.. lately entry dia pon macam kureng ckit ar.. aku masuk belog dia pon sebab nak cari kawan baru sebab dia ramai gak follower.. hahahhahaha.. 
Agaknya.. kalau daku cakap kat blogger tuh.. mesti dia terasa kan.. kalau daku sebut nama dia dalam entry nie.. mesti follower dia semua kondem daku kannn..?? daku nie saper.. blogger tepian gantang jekkk.. CB bukan takot ngan follower dia.. cuma takot kena makian jek.. bukan per.. takot jadi doa lak.. :P

Footnote: korang pikir lah sendiri saper blogger tuh yek.. den takdo mention namo sapo2.. pic pon takdo den bubuh poonnn.. teehee~! Luahan perasaan bekas pembaca sahaja.. :)


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tegur tak salah kalau kena caranya.. siapa dia yg tak boleh di tegur langsung. even dia popular pun dia tetap manusia ada kekurangannya sendiri. popular bukan bermakna dia sempurna. Kalau saya tak kisah nak di tegur atau menegur tapi biar dalam landasan yg betul & beradab

♥♥LiSsA♥♥ said...

wahhhh.sape kah. sapekah? hehe

cb. cmne nak war scroll box utk bloglist ek? lisa da cube wat tapi kiok. blurrrr abes. hehehe
nnti ajar lisa buleh?:):)

AdyBudika said...

hheheheeheh

http://www.adybudika.com/2011/04/setiap-orang-ada-cara-untuk-tarik.html

MiSzy DiaN said...

femes amos kaa blogger tue??
blogger skrg nak kejar trafik laa.. payah nk cari blogger yg betul2 bley share something sgn kita.. btw..
i like ur blog.. :)

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
kekadang susah nak bg teguran.. coz bukan smua orh leh accept teguran even cara yg paling berhemah kita bagi.. :D

b a m b a m ' s said...

@♥♥LiSsA♥♥
ewah2.. nak bergosip lak ngan CB ek! ahhahaha..

pasal scroll blog.. CB ada share dlm TAB TUTORIAL.. tgk kat c2 ek.. :P

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
femes lar jugakkkk.. ehheheh..

thanks sbb suka bc entry CB! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...