Bambam's Addicted

Sedap-sedap tulis komen tetiba....!!

Tetibaaaa kuar WORD VERIFICATIONS.. kuar ini takpe lagi.. leh gagahkan lagi nak komen.. yang nie lagi parah... nak scroll down nak verified code pon tak leh..abeh tuh camano??


Rajin cik bambam ko nie nak singgah page orang drop komen kan..lebih-lebih kawan skolah sekelas lagi nie hahhh.. Cik Fifi Hasriq.. tolong adjust blog tuh..heheheh.. aku nak conteng arang kat blog ko tuh..ehheheheh..

Senang jek..mansuhkan WORD VERIFICATIONS tuh..huhuhuh..Meh daku tolong share tutorial..heheheh.. KLIK SINI yer fifie! baru nak ajak makan sup berdengung kat Nilai 3 tuh!kkekekke..

Ehhhh..jom lar kenal-kenal ngan cik Fifie nie..untung-untung kita leh gi wedding dia together2 kan!hahahahha.. Selamat Pengantin Baru in advance k! :P

18 ratus ribu orang tambah perasa! :):

ZACK ENTRY said...

dia tak nak orang komen blog kot..:)

b a m b a m ' s said...

@ZACK ENTRY
bukan lar zack..dia x tau tuh..hehehe

Nurul Ain Umor said...

meh cni...aku plak yg nak tinggalkan jejak...meh melawat blog berhabok aku! (^_~)

b a m b a m ' s said...

@Nurul Ain Umor
hahahahha..baeklah mak hencekkkk~! :P

erleena said...

haha mslh y sntiase ade,
bsabo jela kite kan

b a m b a m ' s said...

@erleena
heheheh..yer2..kena banyak2 bersabor~ ;P

:: Zanna :: said...

kalau mcm tu jawabnya x boleh teruskan la nk conteng arang..huhu~~

CB kena tolong dia, sian nnti x de org nk komen..eheh~~ jom kite terjahhhh!!!

Terkini : Blog ni dah tak suci

Nier Zecter said...

mmg malas nk masuk secret password tu.. tp nk komen..taip jelah.. :D

oneTieyha said...

sabo jew la..jom la komen entry sy..xdew pom menda2 cani..huhu=)

b a m b a m ' s said...

@:: Zanna ::
dah inform dia dah..heheheh.. :P
terjah jomm~!!!

b a m b a m ' s said...

@Nier Zecter
hahha..kan! naseb baik blog CB xde pword bagai..so rajin2 lah komen..ekekekeke.. :P

b a m b a m ' s said...

@oneTieyha
hahahahha..ok2..kang CB terjah! :P

kay_are said...

xtau gak cane nak mansuh word verification tu.. time kasih r kongsi2 ye =)

b a m b a m ' s said...

@kay_are
hahhh!sama2..heheheh.. :P

♕ Mr.IX ♂ said...

dia tak prasan..kena tegur la kat shoutbox dia....suruh dia rmove....slalu gak blogwalking blogger gitu

p/s: comel otomen kat chatbox dier...! mana nak cari icon comel2 gitu erk? yang cendawan gerak2 ada x?

tricksrex said...

tu yg remeh tu nak verify2 ni kekekeke
bleh hilang napsu nak komen haha

b a m b a m ' s said...

@♕ Mr.IX ♂
shoutbox pon xde..tuh wat entry bagi tau..heheheh..

icon comel leh didapati di sini!
http://www.emoticonsbox.com/

x tau lak ade cendawan or tak..tp rasanya mcm ada..hehehe

b a m b a m ' s said...

@tricksrex
kannn! tp sbb nk komen juga..redah jugak word verifications tuh.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...