Bambam's Addicted

Zaman Study jugak yang kita rindu kan!

Bagi yang dah bekerja lar! mesti rindu time study dolu-dolu kan! sob sob sob.. especially last moment akhiri zaman study.. paling CB rindu time kat U dulu lar.. 

Rindu nak naik bas 2 tingkat Durian Burung tiap kali balik cuti sem!

Rindu nak kuar makan ramai-ramai kat Kuala Perlis.. makan seafood sedap n murah! sotong goreng tepung daku merinduimu~


Melepak malam-malam dekat mall.. even hanya makan french fries!

Merayap gi kolej-kolej lain and compared cafe mana yang ada makanan lagi sedap! hahahahha..

Basuh baju lambak kat toilet! LOL!hahahahha..

Kang malas basuh baju manual.. nak rebut basuh kat mesin lak.. lambat ckit angkat baju mula lar nak jerit sampai satu block dengar!

Rebut bas pagi-pagi nak pergi campus..

Belom campur time bangun lambat ke kelas sebab stay up nak siapkan tutorial and assignment last minute.. =_='
Notes nak exam pon CB simpan lagi hah! hahahahahha
Jumpa group nak wat assignment.. sampai tdo bilik member nak siapkan projek.. buat preparation nak present sok pagi lagi..

suka betol note kaler-kaler nie! kuatkan daya ingatan bila membaca.. noted yer adek-adek! :)

Part time business nak sara hidup kat kolej tuh.. jual topap lar.. jual beger lar.. sampai jatuh2 tangga nak jual beger..hahahaha..kelakor giler! jual t-shirt lar.. oit! susah tau nak dapat duet nak berpoya2 kat luar! :D

Merayap every weekends! gi Alor Star jek pon.. paling jauh Penang.. hehehhhe..

Bangun sahur kul 4 pagi then makan ramai-ramai.. malas-malas pon turun cafe gi tapau.. even pempuan hanya 2-4 orang..pedulik haper! sok den kebulor saper nak tanggung??!

Pergi dating.. eh takkk.. nie tipu! hahahahahhaha..mana der dating.. berfoya-foya jek ngan ADY BUDIKAN kat Langkawi..ehhhhh~! bocor rahsia beb! :D

Double Date (kononnya)
kah kah kah.. mau kena pancung ngan ady nihhh~!! larikkkkkkk~!!!

So, bagi korang-korang yang masih study nie.. appreciate every moment tau! korang tak kan leh repeat balik semua kenangan tuh.. skang semua dah jauh-jauh.. sorang ke utara.. ada yang ke selatan.. ada yang ke pantai timur.. ada yang ke pantai barat.. Sabah Sarawak nan ado laie..hehehhehe.. jarang lar orang Borneo dekat UUM tuh! 

Skang dah keje.. hang out dah tak macam dulu.. skang kena pikir macam-macam.. nak kuar mana-mana bajet kena ada sendiri.. dulu leh nak harapkan PTPTPU and elaun dari parents kan.. hahhh! skang ko kena pikir macam-macam be4 kuar bajet! tak sedih non.. ahhhhh. layan syahdu malam hari lar.. Jom layan lagu dari CRK tajuk Cinta dan Air Mata!

Ehhhhh~! Nak dekat Pukul 11 mlm! Suria Cinta lar jawabnya kan! :D


Video buat sahabat-sahabat saya  kat sana yang jauh di mata dekat di hati.. :')

16 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AdyBudika said...

wahhhhhhh..rindunya saat ini~~

b a m b a m ' s said...

@AdyBudika
hahahhahaah..kelakor doh!

cik pulau said...

cik pulau tinggal beberapa bulan je lagi study ni.. lepas ni komfem akan rindukan sume ni gak.. ehmm.. ^^,

b a m b a m ' s said...

@cik pulau
nnt dah abes stdy..rajin2 kontek kwn2 yg lain ek.. heheheh

lipan lapa said...

saya sampai sekarang blaja lg cb,,,,, jgn jeles...!!!!!! peace

b a m b a m ' s said...

@lipan lapa
jeles2!!!! :D

najwa's said...

rindu jugak zmn blaja.. :(

_ziela_ said...

uwwaaaaaa..~!!! rindu giler babe!! g klas naik bas sesama..pas klas klau ada gap reramai g makan kat lego..yg pkai high heels sll tumit terlekat time nk smpai lego tu..plg ak igt kasut yatie tersangkut..hahaha..time dah sem byk rs mcm senior yg sgt best..!hahahhaa..rindu rindu rindu!!!!

pastu ponteng klas, plg cuak biler last sem kira blk takut kantoi x leh amik paper..ponteng byk sgt! hahahaha

plg x suka time smua dh abis study n nak balik..sedddiihhh...ak srng2 je yg tinggal dekat ngan uum time tu..hari2 lalu hari2 igt kat korang smua..giler sayu!

damn!!! sy sgt rinduuuuuu..!!

Sisiantee said...

Shi windu zaman sekolah, matrix & university..huhu ^_^

AdiaLuze said...

Rindunya zaman kemudaan itu...Dimana segala2nye rasa manis jee... Tapi ni zaman kat kolej laa... Zaman kat skolah, tak best langsuung !!! ;P

Honey said...

Tag ... Jom join contest ....

http://jombercontest.blogspot.com/2011/03/lulu-caldina-1st-giveaway.html

b a m b a m ' s said...

@najwa's
jom lar rindu sama2..huhuhu

b a m b a m ' s said...

@_ziela_
ko lagi nak ungkit kannnn!!huhuhu.. ingat tak kejadian kena simbah air panas dek yatie!hahahah.. siren kebakaran yg aku menggelupur nak selamatkan tiket bas!hahahaha

b a m b a m ' s said...

@Sisiantee
ehheheh..memang! tp plg rindu time kat U..huhuhu

b a m b a m ' s said...

@AdiaLuze
yeker kak.. sy time skolah best lar jugak..hehehehe.. :P

b a m b a m ' s said...

@Honey
tq honey..CB dah join dah..ehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...