Bambam's Addicted

Saya suka KOMEN dekat entry orang lain sebab...

Sebab bila saya baca saya TAKE NOTE! So depends dekat entry lar yang mana cik bambam nak take note tuh kan..

Sebab bila saya baca.. kalau entry kelakar.. saya memang suka tinggalkan sisa ketawa saya dekat situ.. sebab apa.. sebab nanti cik bambam akan share dekat orang lain pasal jenaka dia buat..


Sebab bila saya baca entry sedih..saya pon nak nanges sama..so orang tuh akan notice bukan dia sorang jek yang sedih kat mukabumi nie..



Sebab bila saya baca..entry orang memang GA.. just to say congrats and happy with their winning..


Tapi ada satu entry yang cik bambam baca and tak tinggal komen.. entry MENGUMPAT..


Sekian terima kasehhh~! :D











*nampak sangat ker daku dah takde idea nak bercerita kan..??*

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Joy said...

post yg ada aura -ve pun I x drop komen..takut...hehhehe

b a m b a m ' s said...

@Joy
kalau dia betol..aper salahnya.. =)

Makbed said...

ooo..gitu ye. maknanya entri makbed memang asyik wat ko gelak je la sbb ko selalu je meninggalkan sisa ketawa kat ruangan komen makbed. kan kan kan?

b a m b a m ' s said...

@Makbed
hahahahha..kelas lar makbed dpt tgkp motif kita drop komen kat belog dia!!ahaks~!

gelak kat entry sendiri consider entry kelakar tak?hak3..

Axieda'great said...

HUHU
BETUL2
TAPI SAYE CAM MALU2 NAK DROP COMMENT
HUHU

b a m b a m ' s said...

@Axieda'great
bukan malu..kekadang malas nak drop komen..tuh jek..hahahaha.. :P

Ila said...

komen jgn tak komen..heheh

b a m b a m ' s said...

@Ila
ila komen kategori mana nie? kelakar ker support?hahaha.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...