Bambam's Addicted

Saper tak nak anak wehhhh..??!! tapi kalau mengenangkannnn...

Mengenangkannnn..kenangkan aper ekkk??? kkekekkekeke.. meh nak story ngan u olls~ citer kelakar pon yer jugak.. sedih pon hado gakkk.. CB nie kan x kawen laie.. tapi anak-anak tuh dah 12 orang.. anak buah lar dol! bukan anak kandung.. alkisahnya petang tadi.. my SIL drop by anak dia age nak masuk 7 months..

alololo nomei2 dak domok-domok nie..

 
Suppose.. ibunya nak tinggalkan dengan wan dia a.k.a omak den lar kan.. tapi omak lak kuar gi beli barang dapur.. tinggal CB n my 2nd bro kat umah.. so takpe lar nak jaga kejap while his mother kuar kejap kan.. alar.. jaga budak2 nie senang jek kan.. lebih2 lagi yang tak banyak ragam.. asyik senyum dan ketawa jek.. so i x heran lar u olls kan..


Tapi hari nie bukan itu yang terjadi okehhh.. dia meragam.. pandang achik dia nie mcm pandang ORANG LUAR..!! padahal tetiap ari mengadap muko den after balik keje tuh kan.. nie semua disebabkan dia kena ward last week coz kahak dah banyak dalam dada.. sampai kena sedut gas.. sian kannn... so a week lar x dtg umahhhh~!

Imagine! seminggu jek pon x dtg umah sampai dah hilang ingatan ngan achik ko?? xde lar x ingat sgt.. masa sampai tuh.. agah2 dia still lar gelak2 lagi.. then ibu dia blah jek.. nampak lak muko abang den.. yang muncul tak selalu kat umah tuh..  dia x cam.. terus menanges mcm nampak hantu!! penat kau nak tenangkan dia.. bagi susu habis sebotol pon x senyap2 jugak.. bawa jenjalan pon x senyap jugak.. masuk buai kasi tidur pon x senyap jugak..

wargggghhh~!! tensi lar mak kannnn~!! ahahahhaha.. tak tau nak buat mcm mana.. lenguh tangan der.. budak berat 7kg! mau tak lenguh.. sampai hilang lar sore tuh menanges kannn.. kalau yang besar menanges tau jugak nak pujuk.. bagi ceklat diam lar dia.. paling degil pon daku kurung dalam toilet.. gerenti senyap!kah kah kah.. (pecah sudah temberang daku..hahah) 

At last.. bawa naik kete.. abg nak gi isi minyak.. bawa jenjalan.. budak2 nie kan selalunya bawa kete diam lar dia kan.. hermmmm.. haremmmm! diam sekejap jek.. xde maknanyaaa.. dah sampai umah pon menanges jugak.. then nampak omak den dah sampai.. aper lagi.. pass baton lar kat emak.. terus dia diam.. mak masukkan dia dalam buai terus dia tdo.. tak ker rasa macam nak.. ~!@#$%^&*()_+ ... ohhh.. u got wat i mean kan?

ehhhhhh.. MEMILIH LAK KO EKKKK AYISSSHHH~!!

Sok jangan nak buat perangai lagi ekkk!!
Dahhhh.. serik makkkkcik ko nie nak menjagaaa~!!! anak aku sendiri sok lusa tak tau lar gayanya bagaimana lak ekkkk... senang jek.. suh apak ko pujuk!! hahahahhahahah.. tak kose den nak melayan budak cengeng! kekekekekke.. bukan per.. kang anak eh nanges.. omak eh nanges sekali..hahahhahaha..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

topimagine said...

adohai... xde ciri2 keibuan langsung... reject la cm ne... haha..

b a m b a m ' s said...

@topimagine
hahahahha... ceskeekkkkk~!!! try jaga baby skali.. nk tgk terer ke idak nie.. suka2 main reject org ek..ekkeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...