Bambam's Addicted

Inginkan percutian yang BEST and FREE??!!!

Ke mana?? Okeh.. korang nak gi mana?? :P Nie ada GREAT OFFER from MAS AIRLINES! Percutian free dan ke destinasi  menarek untuk korang kunjungi! best tak? best tak? sila hangguk kepala geleng2 ..!!  

Korang boleh ker SOUTH AFRICA!



tgk FIFA yang dah abes??
takper... singa, harimau, zirafah dan kawan-kawan yang lain ada menanti korang di sana! teeheee~!

Taknakkkkk??! takper.. korang boleh pergi ke negara yang penuh romantik.. PARIS~! and my dream holiday at KOREA!!!

Wat per gi Korea??

jenguk sedara jauh~
makan beger BESAR punya~!
Tapi mahal kannn! berlalu hampa.. tapi MAS tengah wat promotion skang nie.. siap dapat great offer! percutian free dik non! For more details! sila kunjungi!



2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

THE LEKAT LEKIT STORY said...

baru plan bercuti dengan en hubby dlm dlm Malaysia jer.. Langkawi.. AirAsia jer.. takde duit nak naik MAS.. kekekeke.. Insyaallah kalau takde aral melintang pukang pertengahan bulan 4 ni...

NAK TAU MACAM MANA NAK DAPAT VISITOR YANG BANYAK KE BLOG?

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
MAS tuh ok gak..tp kena tngu promotions betol2 lar lekit..kalo idak mahal manjang! ehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...