Bambam's Addicted

Kenapa KRU Production tak amek REMY ISHAK jadi HERO dalam Hikayat Merong Mahawangsa?????


Siyes korang nak tau? ker saja-saja buat tak tau.. nak cik bambam citer? pergi beli nasi lemak lauk paru satu bagi CB! hahahahhaha... rasuah non! tak baik tau.. CB bekpes RX Lite jek tau..kekekekke.. ada 2 reason jek sebenarnya.. itupon andaian beta sendiri! hehehehe

Pertama!



Heroin Ummi Nazeera
Korang nak tengok Hikayat Merong mahawangsa bertukar citer ONGBAK?? Kang Remy tumbuk si Ummi.. Si Ummi  lak lebam mata.. bila citer nak siap?? ehhhhh..tak baek tau korang kata abg Remy i cenggituh.. dia tak pukul tau... then saper pukul tuh? kena lovebite agaknya ek! :D

Credit pic to! si empunya blogger!
Saper nak tanggung kos berubat nie?!

Kedua!


Cik Bambam tak bagi! den JELES! hahahahhahahhahaha

Lagi bertambah jeles bila skang nie konon-konon nak aktif twitter.. Follow lar si Remy ngan Tizz kan korang!  Amboi2... rancak ke main Remy Ishak ngan Tizz Zaqyah nie ber tweet-tweet! sampai CB tweet Remy pon tak dibalasnya.. citer pasal gas oxygen jek pon dorang dua nie.... tak paham lar aku!!!

cuba teka mana satu skandal Remy Ishak?

Tizz Zaqyah kah?
Scha dah konfem reject! Awal dah awal2 dah cop! :D
Maya Karin kah?

Rozita Che Wan kah?
atau yang ini????!!!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
nak muntah ker? meh daku sediakan baldi hijau! huahuahuahuahua
Tak kesah lar der!yang penting tetap ku nak nonton Remy Ishak show badan dia ketak kat filem CUN! niat dah tak baek kan non!!!!!


18 ratus ribu orang tambah perasa! :):

NM02 said...

ala bambam.. sendiri makan pengat sendiri mau ingat. hehehehe

Zura said...

dgn gambar yg last kot..hehehe..tp suke tgk dia ngan tiz...padan..

b a m b a m ' s said...

@NM02
pengat buh sagu.. sendiri buat sendiri tahu.. ahhahaha.. :P

b a m b a m ' s said...

@Zura
ehheheh..mana2 lar jodohnya kan.. CB redhaaaaa~ hahahaha.. :D

Papakeechee said...

i think the second last picture tu adalah MUNGKIN! ... kekekekek =)

b a m b a m ' s said...

@Papakeechee
hehehehehhe... MUNGKIN je lar ek.. T_T'

eqbalzack said...

dgr cerita hebat merong ni..tapi abg eq tunggu raya tahun depan je..tak pun kat astro..hehe

b a m b a m ' s said...

@eqbalzack
alar abg eQ.. nanti kat Astro First pon ada..tngu lar seminggu dua lagi..ehehheh

Nur Hanani said...

Hahaha..Merong mahawangsa ni suai dengan stephen sbg hero nya kot.. :)

Entri Terkini: Buffered Earning MAS MH Buddy untuk bulan ni..

Sisiantee said...

haha..CB wat saya tergelak sorang2..hihi..bukan nak muntah hijau pon..kihkih :P

amira azhari said...

Kita pun tak sabar nak tengok
movie cun ...macam best je cite tu :)

b a m b a m ' s said...

@Nur Hanani
heheheh..aman2 lar.. bukan cik bambam yg jd director and penulis skrip..ekkekeke

b a m b a m ' s said...

@Sisiantee
ahhahaha! kot2 ada yg nak muntah dgr stmnt CB lak kang.. :D

b a m b a m ' s said...

@amira azhari
org kata best..kena tgk dulu then nilai..heheheh

k e y r i said...

hua3.. haiya, ingat an hape la td..haha

b a m b a m ' s said...

@k e y r i
seloka di pagi raya...kekekekekek

rubi @ cawan2 said...

mwahahahahaha
part last tak tahan~

tapi rasanya, skandal dia dgn yg last tuh.. :D

b a m b a m ' s said...

@rubi @ cawan2
aminnnn..aminn ya robbil alaminnn~ muahahahhahahaha..! :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...