Bambam's Addicted

Batu loncatan dalam ber-blogging

Mula-mula.. bagi definisi.. apa itu BATU LONCATAN..

sesuatu yang dijadikan alat untuk mendapatkan sesuatu yang dihajati

dalam Bahasa Inggeris lebih dikenali sebagai Stepping-Stone

Perlu ker dalam ber-blogging? means.. dalam mendapatkan trafik.. mendapatkan readers.. dan mendapatkan FOLLOWER or dengan niat untuk memasang niat menjadi seorang blogger yang popular?

Bincangkan.



Pergghhhh~! dah macam soalan SPM subjek penulisan Bahasa Melayu! wakakakakkakakak

10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Sunah Mohammad said...

banyak sangat maksud tersirat, tak jumpa la di sebalik soalan tu...hahahaha~

b a m b a m ' s said...

@Sunah Mohammad
CB mmg suka yang tersirat... hahahaha.. :P

Myra Jay said...

Berblog :-
1)Mengisi Masa Lapang
2)Meluahkan tersirat dan berkongsi cerita
3) Menambah kenalan
4)Side Income also.. :)

tu je kot:D

Mama Gee said...

berpintal gak otak mama nk mentapsir persoalan tu..ehehe..
apa2pun skg mmg ramai berluba2 nk jadi famous sefamous blogger2 terkenal tu..sehingga sanggup buat apa saja...heheeh....

mama rela low profile je...kang terlebih famous susah pulak..ahaksss...

darkbatman said...

ahaha. perlu sbb kita dpt kepuasan klau guna cre yg btol.

b a m b a m ' s said...

@Myra Jay
sama lar!heheh..giv me 5!

b a m b a m ' s said...

@Mama Gee
ehheheheh..macam curi trafik.. =_='
geram gak kekadang..huhu

b a m b a m ' s said...

@darkbatman
cara yg betol xper..nie salah guna.. nyampah lak nengok! ahhahahahha

Budak Botak said...

mungkin kena kenal2 ngn blogger yg lebih senior kot...

b a m b a m ' s said...

@Budak Botak
kalau x kenal blogger senior xleh naik ek?? hurmmm.. =|

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...