Bambam's Addicted

Baru tahu ada BAKAT buat HEADER BLOG! :D

Kalau reader setia belog nie.. mesti dah tengok banyak transformasi header belog kat sini kan?? dari yang 'handmade' sampai lar ke header tempahan dari professional ..! wahhhh~! PRO tuh u olls~ antaranya dari Ekinn dan mendapat sedikit sentuhan tambahan dari Adik Amalina serta Coffee yang memenuhi permintaan Cik Bambam nak dapatkan header berunsurkan 'otomen'..

Tapi kalau korang notice lar kan.. otomen dekat belog nie dah takde! hanya tinggal header saja.. sangat sedey.. sedey sesangat.. sampai CB buat entry mencari kehilangan pasangan gedik otomen yang selalu menjadi penyambut tetamu dekat shoutmix tuh kan.. SUMPAH tak tahu mana hilang.. betol lar.. dorang kecik hati ngan CB coz x bagi dorang kawen awal.. =_='

Korang tengokkk~! entry dah jadi entry menangisi kehilangan otomen-otomen dakuu~! wuuuhuuuu.. Sebenarnya after tsunami tuh.. memang terus jadi mcm nie.. try buka website yang provide pic otomen tuh.. tak dapat ditemui.. mayb dia punya hosting dapat effect coz of tsunami.. so dalam cerita nie.. MEMANG SAH LAR ULTRAMEN LARI DARI TSUNAMI wehhhh~!!!! gua tak tipu korang!

Dah lar..lara hati mengingatkan kisah nie..hurmmmm.. meh lar story pasal header belog.. Alkisahnya.. CB di amanahkan oleh my besties buatkan header belog dia.. sebab dia manjang dok nengok header blog den asyik tukar2 kan..hahahhaha.. so try lar buatkan untuk dia.. Ini lar hasilnya..

http://atielife.blogspot.com/
Mendapat pujian melambung-lambung dari Cik Yatie kiter.. huahuahua.. siap nak belanja i makan lagik u olls~ so alang2 dia nak belanja mkn time turun KL nanti kan.. CB ape lagi.. pau lar habis-habisan cik yatie kiter nie.. siap order steambot ngan secret recipe! wahahhahahahha.. dia kata OKEH SAJA~! tapi..

ada tapi.. nie yang tak best nie..

KO BUATKAN TEMPLATE UNTUK BLOG AKU LAK!

perghhh~! ini bukan di dalam bidang kuaso den..teeheee~ tengok lar pulak..tahap kelajuan tenet den nie kan.. nak bercinta jek manjang.. nyampah lar~! hurmmm..ehhh~! saper-saper nak beli produk kecantikan.. boleh lar berkunjung ker belog Cik Atie nie.. tengok orang tuh pon dah tau produk berkesan yer non! nak suh Cik Bambam jadi duta dia! kang tak laku lak produk..ekkekekke.. nak diskaun boleh ajek! korang jerit nama CB kang dia.. kompem ada diskaun nnt ok!

pssstttt.. ade TERBUAT header untuk belog nie jugak..heheheh..nnt lar i sharing ngan u olls~ kekekeke

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

angah said...

huishhh bleh thn jugekkk tu hasil jari jemari CB wat header tuhhh..

moga2 CB smpai seru wat header utk ahkak pulak ngeeeeeeeeee..

b a m b a m ' s said...

@angah
nak jugak ker??ehheheheh

Mama Rayyan said...

wow..nice..nk suh wat kan gak lah..huhuhuhu

b a m b a m ' s said...

@Mama Rayyan
nnt design smua org sama jek..hahahah.. :P

cikjaja said...

babe....header aku.....cane nk wat...huhuhu..nk berguru bley???hehehehe

Ila said...

hehehe..otomen gi lawan resakse tu

b a m b a m ' s said...

@cikjaja
cik jaja sayang..i guna PICASA jek..x canggih mcm org len guna adobe photoshop!eheheheh

b a m b a m ' s said...

@Ila
tuh r..lama betol dia gi outstation..x blk2 lagi lak.. =_='

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...