Bambam's Addicted

Dah 25tahun hidup baru tau ada ASMA.. asal tak extend umur 40tahun lak ker..

Hye peeps,
YES.. Hari ini dalam sejarah sebab CB ASMA ari nie..atau semput lar pendek citer.. leh lak tetiba kena semput.. Semua disebabkan kemas bilik semalam.. sebab katil den patahhhh! hahahah.. Citer pasal katil patah korang keh lar flashback balik kat SINI ek..hehehe.. Jadi weekends ari tuh keluar pergi mencari katil baru.. yelar..takkan nak tdo berbantalkan tikar mengkuang beralaskan tangan laki lak kan.. (ehhh..bila masa aku ada laki..hahhahaha)

So semalam kemas lar apa yang patut..bawa kuar tilam semua..katil jek xleh nak dibuka lagi coz takde screw dia... Bila dah berkemas tuh..bese lar habuk-habuk kuar.. segala keturunan habuk muncul time tuh.. den nie lak memang ALERGIK ngan habuk..tapi selalunya dah alergik tuh just sampai mata berair dan merah-merah je lar..sesambil bersin kan.. Hari nie terok lar.. sampai semput dibuatnya.. =_='

Malam tadi tdo dah rasa len macam.. Nafas dah turun naik.. dah lar tdo kul 2 pagi.. then avery 1 hour terjaga tak leh nak tdo.. sesak nafas.. sampai lar kul 6.. dah takleh tdo.. so tekad lar monteng keje.. ehhh.. bukan.. nak gi klinik amek MC sambil check dada nie kannn.. dah lar gi klinil lambat..kul 10am baru pegi.. gara-gara nak abeskan tengok citer BUTA WARNA lakonan AWIE, JEHAN MISKIN ngan JIHAN..kelakor nak mam***!hahahah... semput makin kronik lak bila dah gelak tak hengat dunia tuh kan.. sampai nak bunyi krooh-krooh..hahhaha.. (burok benor anak dara weh gelak ade bunyi gituh!)

Abes jek citer Buta warna tuh..gi lar klinik.. tunggu giliran semua..then masuk jumpa doktor.. doc check.. sekali dia cakap..

YA ALLAH AWAK NIE..NAFAS AWAK NIE DAH BERBUNYI-BUNYI.. ADE ASMA KER BEFORE? FAMILY ADA SEJARAH ASMA KER? BILA KENA NIHHHH..!

Amboi..bile masa lak doktor bertukar profession jadi polis lak nie.. mana satu aku nak jawab soklan nie.. naseb baik semput.. nak gak balas serangan balas tadi kan.. Malas melayan..gi jek lar sedut gas..dah lar 1st time..jadi jakun lak beb.. So, next time.. much be more careful.. allergic to DUST.. so kena rajin kemas bilik yer non..hehehe..

By the way, thanks 4 reading! :)

3 ratus ribu orang tambah perasa! :):

lipan lapa said...

saya sedih sebab cik bambam kener asma sob sob

Rozuan Ismail said...

CB ada asma? cepat rawat yer sebelum makin parah..doakan CB sentiasa sihat!!

p/s keep in touch k!!

b a m b a m ' s said...

alahai concernnya korang nagn CB..terharu lak..sob sob..tq guys! :')

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...