Bambam's Addicted

Blog Uncle Seeker nie dah jadi mcm BLOG PORNO lak!

Tak baik wehhhh..dah putus tuh putus lar..yang ko buka aib dia tuh knaper der... (if betol lar kan).. Then ko citer benda2 dalam kelambu nie kat orang awatnya ceq.... wehhh..ceq tak bawa mulut nooo.. (awat guna bahasa macam tomatokering nie..kekekek..pinjam sat no tomato..)

Tak berkenan sungguh lar prangai macam nie..time berkaseh sayang puji menggunung macam takde aper pon yang tak perfect pasal orang tuh..then bila dah putuih ke main ko dok citer keburukan orang tuh..cit porahhhhh~! kalo kok yer pon ada yang buruk pasal org tuh..tak yah nak kepoh kat orang der.. Kita jaga aib orang..insyaAllah Allah swt tuh jaga aib kita balik der...

Then bahasa macam blog porn abes! (wahhh..mcm CB pernah masuk blog lucah lak ek..hahahha..)bukan lar..bahasa asyik nak mencarut jek kan!then entry mcm berbaur 18sx manjang..pergggghhhh~! kena TULAH RAJA ko baru tau uncle..!



Gi ar baca sendirik..tak teragak-agak betol..!perghhhhhh~!!


notakaki: even ada gak point lain yg CB setuju uncle ni bicarakan..hehehehe..gi ar terjah sndiri..

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Rozuan Ismail said...

makin teruk la uncle seekers ni..makin x hormat dah aku kat dia

b a m b a m ' s said...

@Rozuan Ismail tak teragak2 dia punya statement kan..huhuhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...