Bambam's Addicted

Jasamu ku kenang sampia bila-bila!

Koranggg~!

Cik bambam ada join contes BFF kat eightdesign Boutique's dan mempertaruhkan gambar CB ngan kwn..Adiah dia sangat-sangat menarek..hehehe..Mereka dah shortlist nama and CB di anta 50 top contestant..Tapi nak memang kena lar ada nombor kan..So, nak minta tolong korang..

klik LIKE kat gambar tersebut bolehhh??


Apa yang korang perlu buat..hanya klik pada PICTURE yang cik bambam dah bagi nie.. :)
Dah KLIK? korang klik LIKE kat pic tuh yer..

Saya hanya mencuba naseb..Rezeki Allah yang bagi kan..tapi still boleh berusaha kan..

Jangan lupa klik like kat LIKE PAGE eightDesign Boutique tuh dulu yer..

26 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AdyBudika said...

nape takde pic aku sekali..sentapppp

Intan Baizura Rosli said...

http://intanbaizurarosli.blogspot.com/2011/01/25-random-facts-about-me-myself-and-i.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam..sessi ziarah pserta GA..good luck!

Kech Hidayah said...

good luck bebeh !!!

eniz said...

hehe.dah klik.kilk kat link je kan.rajin sgguh update blog n masuk pertandingan..hihi

b a m b a m ' s said...

@AdyBudika sbb dia kalo leh nak pakai brg dr butik dia..skali dah submit baru bg pelepasan!!!pic dh submit!kalo idak aku lah perserta paling ramai BFF..hahahahah

b a m b a m ' s said...

@♥♥azatiesayang ♥♥ okeh kakk.. :)

b a m b a m ' s said...

@Kech Hidayah apa brg gud luck beb..undi lar skali..huhuhu.. :(

b a m b a m ' s said...

@enizundi skali yer cik erniz!!hehehhe

hamzah ian said...

oh.. gua suke otomen kat bwh tu. nice.. hehe

b a m b a m ' s said...

@hamzah ian sebab gua suka gua buh kat situ..heheheh

princess laila said...

wahhh..satgi laila like yah! :) gud luck dear~

NINIEZANE said...

Salam tuan rumah....jemput join contest.... http://niniezane2009.blogspot.com/2011/01/contest-cuti2-malaysia-part-2.html

Lovely Bella said...

raji tul join contest! gud luck!

b a m b a m ' s said...

thanks smuaaa! :P

Kaseh said...

gudluck dear.. akak dah klik tapi kuar kat facebook pastu tak jmpa mana like..hehe sory akak fail fb lagi nih

b a m b a m ' s said...

@Kaseh salam kak kaseh..akak kena klik LIKE page tuh dulu then baru leh klik leke pic saya tuh..heeee..xper..sama2 balajar.. :)

E.d.Y said...

good luck yer

NM02 said...

naper takder gambarnyer??

b a m b a m ' s said...

@E.d.Ythanks edy~! :)

b a m b a m ' s said...

@NM02pic ape yg xde?errr..kan ade 2 gadis ayu kat situ bersilang kaki..kekekek

Azza Firza said...

nak sign, nak sign,, nak sign, haha

b a m b a m ' s said...

@Azza Firza alar...wat per minta sign..klik ler LIKE dulu..cash pon CB leh bagi..hahahahhaha..

De'din said...

hai2 !
sorry for a late reply,,
btw, contest ni dah berubah jadi giveaway,,
apa2 pon anda telah tersenarai sebagai peserta !
dan untuk memberi keadilan kepada anda yang bersudah payah
jadi saya letakan 2 nama anda ketika cabutan nanti

thanks sbb sudi join

AdiaLuze said...

Nak tolong 'like', tapi akak xleh excess FB... huhuhuhu

b a m b a m ' s said...

@AdiaLuze
dah abes contestnya kak non..xper..hahahahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...