Bambam's Addicted

Anwar Hadi upload video baruuuuuuuu~!!!

Cik bambam ko nie dah kena ubat guna-guna ngan mamat ni kaaaa..sampai every hours pon nak jenguk youtube tengok mamat nie ada upload video baru dia kat Sydney ke idakkk.. (tipu ar nak jenguk YT ari2..sebab baru 6 hours ago dia dok upload latest video kan..) and komen dah dekat 7 pages within 6 hours...view menjangkau 306 currently..

Tapi apesal CB tak excited macam BA buat vlog??errrrr...even gambarnya lagi lawa dari video Anwar Hadi kan.. T_T' .. i have no comment why..coz selera masing-masing tak sama.. and vlog Abg Ben pon CB tak tengok sampai abes..tapi mamat utaghaaa sowang nie..CB leh replay sampai 7x che habaq maiiiii..!!! dari 0:01 until 4:05 minutes buat CB tak stop senyum! and yes..he's funny!



Compared to penulisan blog lak..yes CB prefer BA menulis dari AH sndri..dats we called OWN SKILLS babehhh~!!

notakaki: Yes CB adoring funny guys.. :P

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

tomato said...

wahh~mmg minat anwar hadi ek... heeh

Rozuan Ismail said...

selalu dengar nama anwar hadi sejak kebelakangan ni..sape dia ni?boleh tahu x?

b a m b a m ' s said...

@tomato yelar cheeee'..tak tau lar awat CB memang minat gilaaa ngan diaaa nie..hehehehe

b a m b a m ' s said...

@Rozuan Ismail hehehe..dia youtuber..tapi ada blog jugak...nak tau saper dia ek..meh jenguk entry CB yang nie..

Anwar Hadi upload video baruuuuuuuu~!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...