Bambam's Addicted

Menang contest bergandaaaaaaaa-gandaaaaa~!!

Berganda lar sangat..still tak leh nak lawan cutemum and Mama Zharfan and others lagi kan..depa lagi sifu dari CB tau..kekekekek.. Dis month memang bulan yang AMAT MALAS and BUSY buat CB nak join GA n Contest semua..tak tau lar kenapaaaaa!why bambam!whyyyy~! sampai penganjur nak kena blogwalking blog CB suh join GA..kekekek.. *perasan* tapi ada lar sorang dua ajak kan...baguih kan! dats y lar CB semangat nak join.. :) So..ini entry malas sebab mengumpulkan ke semua kemenangan dalam satu entry....baguih dak? (dasar pemalas)



Pertama!

Cik bambam menang dalam Contest Mari Berpantun..anjuran keypochee.. Hadiahnya adalah cawan Navy.. Details pasal Ga nie korang leh jenguk kat SINI k.. :) Thanks keypochee! tengah tunggu adiah jek..heee..

Kedua!

Thanks to mimie and nanakimie sebab bagi tau CB pasal menang..siyesly tak tau..huhuhu.. Dapat per ek.. dapat VOUCHER 20% and gift..!!ho-yeahhhh~! CB memang kaki shopping..errrrr.. :P Thanks to Nur Shop Collections! :P ni pon tgh tunggu adiah..hehehe

Ketiga!

Winner for Contest Nini-D & Warna Elnani..!!yeahhhh~! Dapat adiah saguhati..heheheh..lumayan per! dapat diskaun RM5 voucher off and valid until 30th April.. Okeh.. Gaji nanti nak kena usha shawls baru..lalaallalala~! Thank you dear! :P

Keempat!

Ini kemenangan bergandaaaa! CB dapat adiah untuk PENEKA BERTUAH and FOLLOWER BERTUAH.. heeeee~! Hadiahnya adalahhhh.. 

Prize Peneka Bertuah 
Prize Follower Bertuah
Congrats jugak buat MZ and mimie sebab menang jugak di antara salah satu kategori..heheheh.. tp me more lucky dapat 2..!!yeahhhhhh~! hehe..Terima kaseh banyak-banyak kat Puan Nina sebab wat GA nie ek.. :)

Then ada hadiah-hadiah yang CB dapat last and dis week untuk GA and Contest yang CB menang dulu..lambat no nak update.. :P .. Meh kita sambung kiraan yer anak-anak..

Kelima!


Hahhhhhh! picture di atas dah siap tunjuk dari saper kan.. dari click2myshop.. Ini dari Contest "Mari Teka-teki - Dunia Anakku".. CB dapat mini kalendar leh letak kat meja laptop nie hah..so takde lar asyik lupa due date nak join GA n Contest kan..hehehe..

Keenam!

Hadiah dari mamawana.. Apa adiahnya ek?

surat cinta ngan katalog tupperware..
hahhahaha..bukan lar!!! adiah dia kat bawah nie..sesambil promote bisnes..baguih betol strategy..hehehe

Brooch Sabah Pearl harga RM54..!
Ketujuh!

Baru receive adiah yang CB menang dari Ibu Imaan.. dapat dah key chain dari Jepun..bertambah lar koleksi keychain den..kat opis beratur CB dok simpan..heheheh


Kelapan!

Detox Foot Patch dari Myra Jay!! dah dapat dear..malam nie leh lar buk KOYOK kat kaki..ehhh..buh foot detox kat kaki..hehehhe..supaya lebih chat! :P


Kesembilannn!!

Jeng jeng jeng..scroll down lar yek..adiah nie ekslusif sangat!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 SET SAUNAAAAA~!!!wahhhhh! hadiah yang lama diidam-idamkan selama nie..!

Photobucket

Okeh korang!CB joking jek!tapi banyak-banyak adiah yang dok idamkan selama ini adalah set sauna nie..kekekekke.. CB ada join kat ENTRY nie.. Penganjur GA adalah Kak Nawal.. Luper lak dah abes contest ker lom.. Jom jenguk korang! to Kak Nawal..akak..kiter nak adiah nihhhh!huhuhu.. PROMISE jadi DUTA SAUNA AKAK TANPA CAJ..kekekekke..


4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

nanakimie said...

bestkan dpt byk2 adiah.hehe..tahniah:)

♥♥LiSsA♥♥ said...

wahh.bnyak nye menanng!! best2.:))

b a m b a m ' s said...

@nanakimie saper tak suka dpt adiah ek nana!hehehe..thanks! :p

b a m b a m ' s said...

@♥♥LiSsA♥♥ best lisa!meh lar jenguk blog bambam-addicted..byk GA kat c2..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...