Bambam's Addicted

Allah gandakan duit bila kita menderma kann.. :)

Firstly cik bambam nak wish thanks u sooo much buat Mysunshine-cupcakes sebab pilih CB menang GA tuh.. Nak tau details result korang leh klik SINI.. Tak ada orang yang lebih baik dari memberi tanpa meminta kan.. even CB just war-warkan dekat blog and dekat FB.. Yang Rumah Titian Ashraful Rohaniah memerlukan bantuan anda untuk recover balik duit simpanan dan duit belanja dari rumah tersebut yang telah dicuri oleh orang-ape-kejadah-tak-tahu-nak-kerja-tau-dapat-duit-senang jek tuh!



Bagi sesiapa yang nak menderma leh lar dapat infomasi seperti alamat di bawah nie.. 
Alamat RTAR
No. 53B, Kg Selabak Luar Batu 3,, Jln Changkat Jong, 36000 Teluk Intan Perak, Malaysia
Pn. Rohana Saidin 013-4550013 / 05-6237530 email : rtar@streamyx.com
bagaimana anda boleh menyumbang pada RTAR
CIMB acct name : Rumah Titian Ashraful Rohaniah
acct no: 080212 5294 0051

Mari menderma kawan-kawan.. Jangan risau.. duit korang gerenti beranak-ranak pastuh.. Macam CB ari tuh.. pergi derma then replace ngan BONUS CNY..!bagus kan! Jadi, replace duit beli beg/kasut and beli sekotak rokok ke RTAR..elok kan? :)

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AdyBudika said...

errr...

nama anda ada dalam entri ini la :P

http://www.adybudika.com/2011/02/my-top-10-wajib-bukak-blog-ini-hari.html

z.u.n.a.i.d.a said...

menderma amalan mulia okeh!

hai dear..byk tol n3 bambam, otopublish kah..hehehehe

psttt..terklik ur HB ngan Nuff plak..adoiiyaa!!

Rozuan Ismail said...

Mudah-mudahan setiap derma yang diberikan sedikit sebanyak dapat membantu mereka yang memerlukan dan setiap derma itu diberkati leh ALLAH SWT

AdiaLuze said...

Cantik header baru !! ^_^

Betul tu dik... Marilah kita sama2 bersedekah..

b a m b a m ' s said...

@AdyBudika
ok bro..akan singgah nnt.. :)

b a m b a m ' s said...

@z.u.n.a.i.d.a
ahhahaha..mmg autoplublish pon!kah3..tau jek kak zue nie..klik HB & NUFF pon derma gak kan..kekeke..

b a m b a m ' s said...

@Rozuan Ismail
mudah2an..tak tolong byk siki yg termampu pon alhamdulillah kan pok cek! :)

b a m b a m ' s said...

@AdiaLuze org Malaysia mmg prihatin kan! :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...