Bambam's Addicted

BF Cik Bambam HEBAT...!!

BF saya HEBAT..!! Ehhhh..BF sendiri...mesti lar cakap hebat..Kang cakap BF korang hebat..Kata CB nak rampas lak kang..hahahah..Mana tak hebatnya..menjaga keamanan dunia.. Suka makan sushi... Suka pada keamanan.. Melawan semua kejahatan di dunia..tapi kat Jepun jek..Kami bercinta jarak jauh..Nak jumpa senang jek..dia just flyyyyyyyinggg here..huahuahua...tapi sedey..ari tuh lawan ngan penjahat..abes terok kena hentam..Terus abes energy..Orang lain abes enery jadi pengsan ke aper..tapi dia dah kena sumpahan CJ7..!! tak caya..tengok ar sendiri..!!


Kesian dia..jadi penghias keretaku saja! Sabar okeh cayunk! tapi comel..time panas jek menggelupur! Mula lar berjoget terhuyung-hayang!


Dah penat jadi mende alah tuh..jadi pulak penyandar kepala..selesa ckit nak drive jauh-jauh.. :P Thanks kat awak lagi!!



Dia tahu saya tak suka pakai seat belt..sebab tuh dia jadi supporter saya..!supaya tampak comel dan anggun ketika memandu!

Hahhhh..!!korang ade superhero nie! kiddo sungguh CB nie..hahahha..kete pempuan..bese lar..ada org buh POOH lar..MINNIE MOUSE lar..DORAEMON lar..HELLO KITTY la...errrkkk...den tak suko..den suko ULTRAMAN..!!

FIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...!!!


4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Siti Noraisyah said...

hahahahha! comel2.. ^^

The Nurul said...

ni kalau dapat kat anak buah aku kirim salam je la. takde makna otromen tu nak duduk dalam kereta dah.

b a m b a m ' s said...

@Siti Noraisyah
macam GF dia yg 1 nie kan..??!!ahhahaha

b a m b a m ' s said...

@The Nurul
anak buah aku pon sama...tp aku dah bg warning awal2..hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...