Bambam's Addicted

NUFFNANG tak bagi BE or ME...dia dah tukar prize..!!

Hahhh..!!terkejut tak korang..dari dulu lagi dok mengeluh bila lar nuffnang nak bagi CB nie BE ker...ME ker..habukkkk pon tarak..!! rupanya dia nak bagi CB benda lain..nak tau per??ini dia..!!

Nampak dahhh??hahahha..rasa tertipu ker?idak ler...cik bambam nak share story ngan korang jek..Nuffnang ngan TGV bermurah hati nak bagi tiket wayang kat den..4 pass lagi..walaweeehhhh~ boleh double date nie! saper nak join??Bersempena besday i lar u olls~ kang besday korang..kalau lucky dia bagi lar korang pulak...okeh!! hehehehehhe.. Okeh lar cayunk..sambung keje..keje menimbun time nak year end kan..huhuhu..orang akaun memang cenggini non...akhir tahun or akhir bulan jek bz..akhir tahun lagi bz..masing2 cbuk..sebab apa?sebab nak kejar increament n BONUS..!hahahaha... daaaaa~

nota kaki: jenjalan window shopping lunch break tadi..!dah dapat apa nak bagi korang adiah per...!lalalala~ tak pon..CB nak bagi korang fly ke NZ..!New Zealand tau..bukan Kg. New Zealand, Pahang tuh! klik lar SINI..!
 

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

iqbalhakimi said...

wAAAh..best2 =D

b a m b a m ' s said...

@iqbalhakimi
opkos lar best hencik iqbal oi..heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...