Bambam's Addicted

Tragedi 1Mei berulang!

Well...he broken his promise again..and againnnn...!!!so saya dah decide nak throw u away from my mind and my life!!!saya sangat menyampah ngan awak sekarang yg suka tabur janji n kata2 dusta..hingga mbuatkan saya terpedaya..segulung tahniah buat awak..moga awak berbahagia dengan hobi baru awak nie yg suka tabur kata2 palsu..siler lar amalkan lagi utk org lain..mmg hobi yg sihat kan..??!!

hey silly!dgr cni..kalo dah janji nk jmpa..siler tunaikan melainkan awak mpunyai reason yg sgt kukuh utk menegaskan asas utk tidak bertemu..saya tak akan terima segala alasan awak lagi pasni..n i pon dah stop kontek u n u pon dah stop kontek i..so kiter smua masing2 dah paham aper mksd tersirat nie smua kan..ok..lagipon mak saya pesan kat saya..stop msg u coz u ialah lelaki PENIPU..!!!

sekian terima kasehhh!

nota kaki: kalau ko ade kat depan aku..try me..!!mmg seribu bahasa kesat aku leh bg kat ko BASTARD!

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

silenttalker said...

huh!!dem yuh bastard!!eh sory kak..emosi cket!!hehe :)

b a m b a m ' s said...

:) emosi buk pon boleh dik non..huhuhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...