Bambam's Addicted

Aku punya FB aku punya suka lar...

Pelik tol lar..aku on9 fb ari2 and setiap masa pon ade org nak nyebok..aku kaco line internet korang ker?xde kan..so SHUT-UP..!!it's my account anyway~ aku on9 not means aku xde keje ek..aku sesambil wat kerja..xde lak keje aku x siap yek..ishhh..work smart..huhuuuu~ korang nak kata aku mengulor ker..makan gaji buta ker..yg pntg keje yg diamanahkan utk aku smua sipa..itu jek yg aku tau..

sekian terima kaseh!

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

_ziela_ said...

weh mmg weh..ader je manusia nk sebuk kan..ak pon ader je la org tu nk kata ak asik online fb jerk..eh sekati akulah! laki ak pon x sound2 dia plak yg lebey2..btol ckp ko..online2 pon keje smua siap ok..bkn nyer kiter duk melekat muka kt monitor ngadap fb jerk..! nyampah i nyahh ngn golongan yg sbuk x bertempat neh..auuwwww!! kontrobasi gitew..hahahaha

b a m b a m ' s said...

ziela: yelar babe..suka benor nk cbuk2 hal org...aku bukan kaco fb dia pon..x suka aku post mcm2..hide jek aku..x heran der..hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...