Bambam's Addicted

Salam Aidilfitri di perantauan..


***


Hahhahahahahhahaha... serius teringin jugak merasa sekali beraya kat perantauan nie.. mesti malam raya menangis tak berenti.. hahahahhahaha...

Notes:

  1. Domain dah expired.. so sekarang dah bertukar dari www.cikbambam.info kepada URL asal http://bambam-story.blogspot.com
  2. Terima kasih kepada yang bagi kad raya.. tapi CB tak reply pon.. reply raya haji nanti leh dak? hua hua hua
  3. Mood berblog mungkin kembali seperti sedia kala after raya coz internet kat opis dah back to normal.. suka makkkkk! macam mana dia leh unblock balik pon tak tahu.. heheheh
Yang terakhir..  berhati-hati di jalan raya.. ingat orang tersayang.. jangan monteng puasa dan SELAMAT HARI RAYA! Maaf Zahir dan Batin yer.. ^^,

7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Cik Siti Hajar said...

teringin jugak.. macam best je kan,.,..

ehehehe,,,

Mastuera said...

hahaa..ap la cik bambam nie,sy igtkn betul2 kt korea td =.="

Cik Bambam said...

@Cik Siti Hajar

nak merasa sekali sekala boleh lar kan.. :)

Cik Bambam said...

@Mastuera
betul lar kat korea.. pic jek lar.. kita dah kat malaysia.. huhu

::NureeN:: said...

slamat hari raya, maaf zahir & batin..

outbound Malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Bersabarlah dalam bertindak agar membuahkan hasil yang manis.,.
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

Ain Dzaya said...

selamat hari raya..bambam :">

Saya dah lama 0-0 dengan awak la :')

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...