Bambam's Addicted

Mana nak beli TRENCH COAT murah ar?

Nak minta tolong korang lar.. mana nak beli Trench Coat murah-murah eh.. kalau boleh bawah RM100 ker.. Hari tuh pergi The Mines.. ada jumpa Trench coat.. tapi semua RM150++.. wehhh.. bapak mahai wehhh.. daku nak pakai bukan selalu..nak pakai pergi Korea jek nanti.. kalau gini punya mahal.. mau tiap kali holiday pergi tempat sejuk-sejuk jek.. ahhahaha.. Bak kata adik CB.. kita naik lar Genting selalu.. alaaaa.. Genting bukan sejuk mana pon... wuwuuuu~

CB try google tadi.. cantik betol lar.. price pon cantik jugakk.. =.='

Paling suka yang ini!! cantik!
Iniponnnn..
Ini pon smart..
Ini pon cantik..
Pastu ngan celebrity oversea dressing with their Trench Coat.. Ohhhh... cantiknyaaa.. dia dekat sana 4 musim leh lar pakai gilir-gilir..

Cantik laaa~
Agak-agak CB pakai gini mcm Courtney Kardashian nie?? hua hua hua
Mana nak cari ni wehhh.. takmo mahal-mahal.. kasut tak cari lagi.. baju tebal-tebal pon tak beli lagi.. wuwuuuu~ Nak berjalan jauh.. duit pon jauhhhh.. hehehehehehe..

Celoteh Cik Bambam: Jom tengok kain cotton design cantik-cantik dekat SINI!

10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

~diAhOntHeblOg~ said...

ehem2...nk p mane tah!!!

yaya said...

better jangan beli trench coat or any winter coat online SEBAB most probably winter coat yang kita beli tu nanti tak sesuai dengan keadaan di luar negara..buang duit je..kalau beli kat luar harga tak sampai rm100 pon and fashion pon update! Well, i'm just saying~

mawaddah said...

trench coat bulu2 tebal mmg mahal kn..selalunya yg travel jarang2 g obersee ni, coat bulu2 xbeli..pinjam je..huksss

AYuNG said...

perghhh...korea...
nak ikut..hehe

Cik Bambam said...

@~diAhOntHeblOg~
nak gi cari jodoh lar kak diah.. hua hua hua

Cik Bambam said...

@yaya
itu lar.. takot nk beli on9.. kang nipis ker apa ker.. nak cari kedai.. beli kat bundle pon okeh gak an? hehehe

Cik Bambam said...

@mawaddah
nak pinjam gak.. tp xde saiz...waaaaa~

Cik Bambam said...

@AYuNG
jommm!! sedia duit jek! hahahaha

Fath_n!e$@ said...

cari sj kat kedai bundle...bukan nk guna tiap2 bulan kalau beli yg baru pun. just nk guna ntah brpa thun sekali sj..so bundle better

Anonymous said...

awak boleh beli trenchcoat murah dekat najwa ahmadan collection.cantik.hrg ny just RM50 je.sgt2 bebaloi. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...