Bambam's Addicted

Cik Bambam VS Aida Adlina Adit

Kebetulannn!!
Haaaa... sama lar bilangan kawan daku dalam Facebook and bilangan followers dekat belog.. keh keh keh..

Bizi lar skang nie.. nak blogwalking tak sempat.. nak buat entry baru pon tak sempat... nak main games kat FB pon tak sempat.. yang ada masa hanya malam jek.. nasib baik lar ada waktu malam kan.. kalau tak kerja tak sudah-sudahhh..

Stress pulak tak dapat nak OT selalu.. hurmmmm.. top management dah tak bagi kita orang OT selalu.. wuwuuu.. mana nak cukup masa.. =(

7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

makin femes la cik bambam kita ni kn :)

Ct Aja said...

wah ramainya...

faa.rosli said...

untunglaa..hihihi

~diAhOntHeblOg~ said...

hehe..same la pulok friend tu nyah..

mykhalis said...

susah dah zaman sekarang nak blogwalking.. dulu ada shoutbox..heh

Iffah Afeefah said...

terbaikk kebetulannye ni

shandye. said...

kelas kau jah!

tercabar mak.

ahaks.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...