Bambam's Addicted

Pemenang cuba teka saya bercuti ke mana!!

Berkisarkan entry yang INI.. Untunglahhhhhh saper yang menang nieee!!


So siapa yang menang hadiah ni ehhhh??


Brooch batu+pearl dari Sabah (kaler ceklat)

(Kaler hijau jade)

Saper peneka paling pantas tuhhh??!!!
Kak Amiey Lee!! (Kak Amiey.. kita tak gi pon USS tuh..hahahah..program cancelled)

Dwaty!! congrats!
Dan yang lain ada jugak teka CB gi Kota Kinabalu.. tapi malangnya awak semua bukan peneka paling pantas.. huhu.. Then ada lak yang jawab jawapan general sangat.. Sabah and Malaysia.. LOL! sengaja eh buat mataku keliru~ and special gift to below blogger coz sangat alert pasal entry CB nak pergi mana!! bagusssss!! ehhehehehe


Kelas kau Kak Azielaaaaa!! hehehe..
Sebab akak alert ngan entry kita yang lepas-lepas.. kita bagi akak cenderahati yang ini..



Fride magnet bunga raflesia gedabak besauuu!!
Okehhhh... buntang mata tengok brooch and FM kan.. jangan risau.. ada buat mini GA nanti.. tunggu ehhh.. ada saper2 nak join venture jugak kerr?? kita wat GA Tahun baru gituh..ehehehehehehhe..


Footnote: Winners please email me ur details Name, Add, Phone to adlina712@gmail.com with Tittle Pemenang GA ke Sabah.. takut kompius ngan beratus email yang lain nanti.. okehhh!! see u soon!! (tengah kumpul kudrat nak buat entry n GA ke Sabah tuhh..). Kaler brooch tuh.. saper anta details dulu boleh pilih kaler.. pat pat ciku lipat.. saper cepat dia dapaatttt!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

SyUhAdA said...

alah..x tepat..

Cikpuan rara said...

heheheh tahniah.

Aziela said...

Ya Allah...ingatkan x dapat...sebab lewat sehari antar komen jawapan... Tapi redho dah..sajer jer.. Memang akak pembaca setia blog awak nie CB...tu yg teringat tu..hehehehhe

Ehh..x sabar nak dapat FM yg cantik tu... Okeh...nnt antar e-mail and opkos akan buat entry...

Oww....tq..sayang awak...muaah, muah..(ok..boleh geli geleman sekarang)

eB ezrin said...

pergh, best giler hadiah :)

Myra Jay said...

Tahniah tahniah :)

ibu addin dan nasa said...

salam perkenalan...

menariknya!


Jom sihat, cantik dan muda selalu!

amiey lee said...

hoooreyyyyy dpt brooch..sukerrrr leh la pakai gantung kat shawll... tq so much dear

p/s: bulan 4 akak menyusul ke sabah plak..tapi mungkin takk ke gunung..hee payah ngan anak2..kalan2 bandar aja... saja nak bawak anak2 g tempat honeymoon dulu :p

nnti akak mesej cb ye...

dwaty said...

memang la dapat teka coz kita org sabah... hehehe... walaupun brooch tu saya boleh beli sendiri... tapi coz cik bambam bagi saya ambik jer... insyaallah saya akan balas degan yang lain juga made in sabah... jap gi saya send email... hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...