Bambam's Addicted

Bila orang dapat gaji pertama belanja makan..

Last-last weeekkkk punya cerita...baru nak story.. mood berblogging ke laut nyah.. sabau jek lar eh.. ni nak share.. orang tuh belanja kita makan kat Secret Recipe.. untung badan hari tuh.. asyik makan free ajek kannn~ Nak share menu jek.. malas nak celoteh panjang-panjang macam selalu... almaklum lar.. mood semua dah sampai ke destinasi holiday.. hua hua hua

Ini Cik Pembelanja makan punya menu..
Akak sebelah mejo opis den kan.. dia cakap.. ikan yang atas ni topping cheese.. dia kata TELUR SEPARUH MASAK 6 BIJI.. hua hua hua.. osah rabunnnnn~!! mato ompek nak tambah lagi duoooo~!! hahahahahah..
Mocah ice blended ker ape tahhh.. makan jek aku tahu.. nama menu tak kuasa nak hingat.. ahhahaha

Nasi goreng Thai
Udang galah besar penumbuk beb!!!! sambal belacan boleh wat hidung aku gatal.. ini menu omak den punyo.. kita orang asik nyendeng sesudu-sesudu merasa coz kita org punya makanan tak sampai-sampai lagik.. kih2.. menggelupur omak den makan.. orang nogori dah tak makan pedas.. dah kawen ngan org Kelantan.. mana nak pedas dah.. hahahahhaha

Ini den punyoooo~!! Ayam apa tah tahu nama! hahah
saper yang belanja??


Adik ai yang bergaji lebat~!
Untung jugak kan adik lagi banyak gaji dari kakak nie.. aku tak yah kuar duit sangat coz daku tak berapa nak mampu.. heheheheheh.. terima kasehhhh~!! sila lar belanja lagikkkk! ngehehehehe

9 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Iffah Afeefah said...

adek keje ape

hebak la blnje sume

Mahamudah Mutiani said...

Wooo! Besnyeee! Bile nk belanje saya pulak? *Joke Heheh!

CekbOlat-bOlat said...

sedap gile ! nsi goreng thai tu mmg pewwhhh

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sodap semuanya.. rezeki kan CB.

Mama Zharfan said...

beshnya mkn FOC heheh

Chekgu Azrine said...

sedap je nampak semua makanan.. untung ada org belanja.. hehehe

blogyhouse said...

nampak sangat sedap makanan tu...

~diAhOntHeblOg~ said...

vavava...rase mewah kejap kn dpt makan gitu skali skala..hahaha

Faidhatul Arfah said...

untung la dpt mkn free hehe ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...