Bambam's Addicted

Thanks fot the wish! :)

Terima kasih untuk awak semua.. nak post semua komen kat Facebook..tak dapek do.. panjang kemain.. huhuhuhuh.. Untuk kawan-kawan di Facebook saya yang seramai 1000+ tapi yang wish adalah sebanyak ini.. kah kah kah.. mana yang lain? lupa? tak online? tak amek port? malu? lantak laahhh nak wish ke idak eh.. :P


Then blogger yang buat entry pasal besday kita semalam.. Terharu.. Untuk mereka.. :)


Kak Aziela!!
Wannn! dia wish 2x.. FB+blog
(Klik banner untuk ke belog mereka)

Then pada yang sudi singgah ke entry INI untuk wish Happy Birthday dekat sayaaa~! muah-muah-muah... 

tq shandye! sengaja aku bg tahu kat twitter ko kan! ahhahahah

Ala.. mcm sesi flashback lar kiranya ni Iffah.. :P

Suka tiap bait komen akak.. terharu sampai ke lubuk hati..tq kak Ziela.. :') buat entry khas untuk kita lagi..huhu

InsyaAllah.. aminnn.. tq Nabilah.. :)

Hahahha..ok aminnn~ Tq Nabila Medan.. :)

Tq ayunggg!! Aminnn!
Tq Bujal eh.. nak adiah Samsung Galaxy SII leh dak? hahaha

Hahahahha..macam2 Kak DIah eh.. tq Kak diah..xde lar org wat surprise.. kita surprisekan diri sndiri jek! hua hua hua

Thanks Fiza! :)

Thanks Kak Lela.. :P InsyaAllah.. amin! :)

Auwww.. tq Zara! ahhaha.. :P Aminnn!

Tq Ecaaa! :)

Tq Raraaa! InsyaAllah aminnn eh~ :)
Tq Azieee ek.. Insyaallah..aminnn~ :)

Tq dwaty~! hahaha..encik otomen saya pergi ebrjuang sampai sesat! :P

Heheheh..tq cik angin yg comel jugak! :)

Hahhah..jue ni budak sekolah CB.. dia pon dah join belog.. tq jueee! :P

Tq Kak Eb.. InsyaAllah hendaknya eh.. :)

Lastly.. Tq Ajaaaa.. kat FB pon wish.. sampai silap nama panggil Aina.. kah kah kah.. sebaya lar we olls! :P
Terima kasih semuaaa! Dulu waktu sekolah saya jarang dapat wish banyak-banyak sebab tiap kali besday time cuti sekolah.. hahahahah.. hadiha pon tak dapat.. sedih! then memori celebrate besday time kecik2 dulu.. mak suruh pilih.. nak KFC or cake for birthday.. mak kata salah satu jek.. :') tapi disebabkan besday abang pon bulan doblas jugak.. so ngelat lar weh.. CB pilih KFC and abang pilih kek.. so kek every year memang kongsi eh.. tak siuk~! sampai skang pon celebrate kek besday mesti sama! ahahhahah..

BUT!

InsyaAllah.. ada kawan nak belanja kek.. habis semua BFF saya.. saya nak pau kek.. hahahahah.. Terima kasih awak semua.. :')

7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Lelaki Ini said...

wah,,
hepi bufday!

SyUhAdA said...

hepi besday~!

eB ezrin said...

akak ader la. ekekkekekeke :)

nanakimie said...

epy belated besday dear:) hehe..CB nak apa?nak keta umah? meh nana adiahkan....mms pon boleh^-^

Mohd Rozaiman said...

...hamba yg kerdil lagi x dukenali,nak la juga wish HAPPY BDAY ya,semoga murah rezeki dan di permudahkan segalanya...

nabilah_2908 said...

hehehe...pau kek yg mahal2 sikit eh.. ;)

Aziela said...

Awww...malu akak.... Ikhlas dari hati utk adik di alam maya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...