Bambam's Addicted

Sales | Jual PB (Premium Beautiful) Second hand! anyone interested?

Perhatian! Perhatian! Di sini saya ingin mengumumkan saya ingin menjual PB second hand.. kepunyaan saya.. ehhehehehe... sebab salah saiz.. beli tapi tak leh pakai.. ape kejadah peram di dalam plastik kan.. kot dia leh muat tak per lar jugak..huhuh.. Harga adalah KURANG dari harga sebenar.. itu sudah pasti... 

Girdle - SOLD to Atie Esa
Seluar ni yang dah dijual pada kawan CB.. ehhhehehe.. sorry girls.. :)

Long Bra
Harga sebenar dibeli ialah RM780 tapi sekarang CB nak jual RM600.. Free shipping..  Ukuran korang boleh refer dekat gambar kat bawah nie eh.. ukur elok-elok tau.. kang ada pulak jadi mangsa kejadian macam ai..huhuhuhuhu.. or korang boleh ukur full set punya melalui Premium Beautiful Life Size Calculator di SINI.. Lagi tepat!

Bidang buka - 76-78 cm. Cup bra saiz 90C.

Pilihan cangkuk ada 3
So, korang boleh adjust lar.. CB punya sampai cangkuk last.. tapi tuh pon sedang-sedang elok.. Kebaikan long bra Premium Beautiful ini adalah seperti yang dinyatakan di bawah ini.. Sumber
  1. Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak ke atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
  2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
  3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
  4. 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
  5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah badan besar.
  6. Rekaan U pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
  7. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  8. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
Teknik pemakaian
Yang terakhir CB nak jual ialah bengkung. Antara kelebihannya adalah!
  1. Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
  2. Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, mempergiatkan pengagihan lemak ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
  3. Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
  4. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
  5. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
Ukuran korang leh refer link yang CB dah share dekat atas tadi eh..


Pelarasan boleh dibuat.. jangan korang ingat sesak dada lak pakai benda alah nie

Harga asal RM743.50 and CB nak jual RM600 jugak.. Free shipping!
Semua set dibungkus di dalam plastik yang disediakan. and borang waranti pon memang ada dalam plastik tuh.. jangan risau! kalau koyak ke.. tulang patah ker.. korang boleh tukar dekat supplier..

Anyone interested??!!


Do not hesitate to contact me via email adlina712@gmail.com or sms only at 017-2661306. Tentang payment.. if yang CB dah kenal tuh.. nak buat 2x bayar pon kita still leh nego eh.. jangan risau.. CB pon bayar ansuran jugak.. :) Nak beli satu set terus..tak mampu lar ai.. or kawan-kawan korang yang ada berminat ker.. sila lar share.. rugi rasanya bayar tapi tak pakai..huhuh.. tolong CB share and LIKE kat bawah ni eh.. :(

10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Cikpuan rara said...

wahhhh ruginya xdpt pakai.tp harganya sgt mahal.huaaaa.

Cik Bambam said...

@Cikpuan rara
kalau ngan rara.. CB leh bg 2 or 3 kali bayar!! jgn risau.. ehehhehe..

najwa's said...

hehe menarik. tp cam besar je size bra 90c tu?

Cik Bambam said...

@najwa's
boleh muat kalau bra pakai 34-38 gituh.. xde lar besar mana..

Rtp Farra Arisha said...

sounds great..hehehe.

Lin Azlina said...

baru jer dpt set PB tadi... nak kurussss....

Apik Pehe said...

aaaa..tak reti pape..hehehe

Cik Bambam said...

@Rtp Farra Arisha
want to try??!! :p

Cik Bambam said...

@Lin Azlina
yeker! great! kalau kena dgn saiz n pakai dr dulu..mesti dh kurus kan! huhuhu

Cik Bambam said...

@Apik Pehe
hahahahha.. kot ada mak/kakak/adik perempuan or kawan2 nak beli ker??!! ehhh.. laki pon leh pakai tau! yg bengkung tuh sesuai utk laki jugak.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...