Bambam's Addicted

Perang bermula antara Afdlin Shauki dan Chef Wan pulak!

Hari tuh Chef Wan dengan Adlin Aman Ramli... sekarang Chef Wan dengan Afdlin Shauki pulakkk~!!


Kata Dato' Chef Wan

Ini pula kata Afdlin Shauki
MLM = Maharaja Lawak Mega harus bertukar kepada MARI LAWAN MASTERCHEF! 

muahahhahahahhahahaha.. alaaaa.. chill lar.. dua-dua terasa kot.. face to face ajek lar.. selesaikan segala yang terbuku kat hati.. cari jalan penyelesaian.. MAAFKAN aje lar.. dua-dua tak memahami keadaan masing-masing kan.. susah lar kalau berbeza industri nie.. -.-'

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Lelaki Ini said...

cik bambam...
sy nak tulis entry pasal nieyh ek..
thanxk!
nanti sy linkan blog cik bambam...

Nurul Mazni Sawal said...

kan.. better berbaik.. tapi betullah.. chef wan sangat harsh dengan peserta2 yang kene dismiss tu.. kesian tengok kot.. kalau kita kat tempat diorang, dpt komen gitu.. mesti terase gile kot.. huhuhu

Mr.Clive said...

barulah betul tembak direct kalau itu yang dirasa.
apa yang afdlin tu ckp betol,tapi dah lumrah reality show.
aku tgk rancangan "reality show" kat malaysia ni manja sangat.nak jaga hati sgt,sampai tak terlaksana tanggungjawab.tu la kalau juara af yang keluar xda kualiti.
maaf la yer.haha

MR. SYAH said...

aku suka layan masterchef sbb aku suka makan.. tp chef wan xde pon dlm masterchef tu..

Novelgurl said...

hok aloh x abis2 pas satu satu.. xmaturednya owng tua nie haa..kih2.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...